A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено колегію відділу культури і туризму Чорнобаївської райдержадміністрації

Дата: 18.09.2017 11:23
Кількість переглядів: 848

Фото без опису

    14 вересня в приміщенні районного кінотеатру смт Чорнобай проведено розширене засідання колегії відділу культури і туризму райдержадміністрації під головуванням начальника відділу Світлани Шаповал за участі клубних та бібліотечних працівників району.

Фото без опису

    На початку засідання було переобрано склад колегії в кількості 15 осіб.

    В ході роботи  колегії розглянуто питання: про підготовку до опалювального сезону в закладах  культури; про роботу закладів культури та плани на IV квартал; про усунення наслідків надзвичайної ситуації; про порядок використання субвенцій з державного та сільських бюджетів; пропозиції до програми підтримки культури; про ненормований робочий час; про виконавську дисципліну та інші питання.

    Світлана Шаповал наголосила на тому, що в кожному закладі культури потрібно дотримуватися чітких вимог виконання своїх посадових обов’язків.

    Попередньо, в районі здійснювалися контрольні виїзди, метою яких була перевірка належного стану ведення документації в закладах культури та утримання території закладів в належному вигляді. Спеціалісти відділу культури і туризму та методисти районного будинку культури зазначили ряд зауважень, які повинні бути виправлені ближнім часом.

    Щодо подолання наслідків стихії, яка пошкодила 9 закладів культури 1 липня цього року, було проаналізовано зроблену роботу та  окреслено наступні завдання, які потрібно вирішувати максимально швидко.

    Методисти РБК провели практичне навчання, надали корисні рекомендації для всіх представників закладів культури щодо того, як використати сучасні форми проведення заходів з використанням мінімального обладнання, та продемонстрували кращі приклади на практиці. Із залу було запрошено кілька представників із сіл, де вони експромтом спробували себе в ролі дикторів, записуючи фонограму заходу із власними голосами. Всі присутні були вражені результатом даного експерименту та запропонували провести ще одну зустріч, де можна було б детально навчитися користуватися програмами запису фонограм тематичних заходів. 

    По завершенню роботи  колегії відділу прийнято рішення з кожного питання і проведено окрему робочу нараду з керівниками закладів по плануванню заходів на IV квартал.

    Закладам культури запропоновано надавати пропозиції щодо участі у районних заходах та активно залучати жителів громад до їх підготовки та проведення.

 

За інформацією відділу культури

і туризму райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь