A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

ЧОРНОБАЇВЦІ – ЧЕМПІОНИ ЄВРОПИ!

Дата: 06.12.2017 10:19
Кількість переглядів: 2233

Фото без опису

 

    З 10 по 12 листопада в Києві вiдбувся наймасштабніший турнір 2017 рок, на який чекали всi – Кубок Європи­2017 з пауерлiфтингу, жиму лежачи та станової тяги серед аматорiв i професiоналiв. У змаганнях взяли участь найсильнiші атлети з України, Бiлорусії, Грузії та Молдови. На помостi велася вiдчайдушна боротьба мiж спортсменами за перемогу i призовi мiсця.

    Чорнобай представляли три спортсмени – члени спортивного клубу «Вікінг».    В результаті Валентин Гонтар, МСМК (вагова категорія до 75 кг), посів у становій тязі 1 місце (247,5 кг). ЦЕ – РЕКОРД ЄВРОПИ!!!

    Поліна Якимець МС  (вагова категорія до 75 кг) - виборола перемогу у становій тязі серед юніорів (140 кг) та посіла 2 місце в ОПЕН (140 кг). В четвертому,  додатковому підході,  Поліна підняла 147,5 кг та встановила одразу ДВА РЕКОРДИ СВІТУ!

    Ярослав Слуцький (вагова категорія до 75 кг), (Тінейджер) – жим штанги – 2 мiсце (100 кг).

    Завдяки тренеру команди Дмитру Драю, капітану команди Валентину Гонтару та сильному командному  духу - вікінги з Чорнобаївщини мають  в своєму арсеналі   2 золоті медалі,  2 –срібні медалі,  РЕКОРД ЄВРОПИ та два РЕКОРДИ СВІТУ   встановлені нашими спортсменами.

    В подальших планах команди  «ВІКІНГ» підвищення рівня фізичного та духовного розвитку населення, пропаганда і популяризація пауерліфтингу та фізичної культури серед населення як в Чорнобаївському районі так і в Черкаському регіоні в цілому.

 

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь