A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Погашення заборгованості зі сплати ЄСВ – одне із першочергових завдань Чорнобаївського районного відділу виконавчої служби

Дата: 16.07.2018 11:16
Кількість переглядів: 571

Фото без опису

    Саме своєчасна сплата єдиного соціального внеску гарантує громадянам право на соціальний захист. Зокрема, захищені соціальні гарантії для кожного на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, гідне пенсійне забезпечення та інші виплати.

    Як зазначив старший державний виконавець Чорнобаївського районного відділу виконавчої служби головного територіального управління юстиції в Черкаській області Валерій Гвоздь з 23.03.2018 по 12.07.2018 року на виконанні у Чорнобаївському районному відділі державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Черкаській області перебувало 30 виконавчих проваджень про стягнення єдиного соціального внеску на загальну суму 492 134 грн.

    Дана категорія виконавчих документів складає 1,4% від загальної кількості виконавчих документів, що перебувають на примусовому виконанні у відділі.

    Станом на 12.07.2018 року державними виконавцями відділу завершено 1 виконавчих документів на суму 1145 грн.

    З них фактично виконано 1 виконавчих документів про стягнення єдиного соціального внеску на суму 1145 грн.

    Станом на 12.07.2017 року у відділі на примусовому виконанні перебуває 29 виконавчі документи про стягнення боргу по єдиному соціальному внеску на суму 490 989 грн..

    Найбільшими боржниками є СТОВ ім. Устименка 122 237 грн та ПАТ «Комінтерн» борг складає 345 550 грн, дані підприємства вже не здійснюють господарську діяльність, при перевірці майнового стану ліквідного майна та коштів не виявлено.

    Боржники фізичні особи є Біла Т.М. - борг 1542 грн, Романча В.Д. -11798 грн, Михновський А.В. - 1584 гри, Колесний М.М. -  1323 грн, Погасій Т.І. - 1893 грн, Калюжний Є.В. - 1660 грн, Резніченко А.А. - 884 грн, Щепак 1.1. - 1199 грн, Гайдамака Ю.О. -1355 грн, які вже не здійснюють підприємницької діяльності.

    Валерій Анатолійович зазначив, що систематично направляються запити до Державної фіскальної служби та ПФУ для виявлення доходів боржника, направлено запит до територіального сервісного центру для виявлення транспортного засобу. При вжитих заходах доходів та автотранспорт не виявлено.

    Дані про боржників, які мають борг по єдиному соціальному внеску внесено до Єдиного реєстру боржників з метою оприлюднення в режимі реального часу інформації про невиконані майнові зобов’язання боржників та запобігання відчуженню боржниками майна.

     Боржникам-приватним підприємцям особливо слід пам’ятати про те, що одним із джерел погашення боргів перед державою є особисте майно приватного підприємця, що ставить під загрозу добробут власної сім’ї. 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь