A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Отримання документів про державну реєстрацію актів цивільного стану із країн СНД та Балтії

Дата: 21.03.2017 11:14
Кількість переглядів: 789

    Громадяни України та особи без громадянства, які проживають в Україні, мають право витребувати документи на підтвердження фактів реєстрації актів цивільного стану, здійснених компетентними органами іноземної держави. Надання правової допомоги та витребування документів про державну реєстрацію актів цивільного стану не втрачає своєї актуальності, особливо для держав колишнього Радянського Союзу.

    Порядок надання правової допомоги щодо витребування документів про державну реєстрацію актів цивільного стану, зокрема, між державами - членами СНД, врегульовано Конвенцією про правову допомогу та правові відносини у цивільних, сімейних та кримінальних справах, підписаної 22.01.1993 року у м. Мінську та міжнародними договорами у зносинах з країнами Балтії.

    Для отримання компетентної консультації громадяни можуть звернутися до будь якого відділу державної реєстрації актів цивільного стану, а у разі необхідності заповнити відповідні заяви, щодо витребування документів за постійним місцем проживання.

    Звертаємо увагу, що заявнику при собі слід мати документи, які підтверджують право на отримання довідки чи свідоцтва, що витребовуються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь