A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Служба зайнятості - особам з інвалідністю

Дата: 26.06.2019 11:08
Кількість переглядів: 569

        Фото без опису

   У Чорнобаївській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості питанню соціальної захищеності людей з  інвалідністю приділяється велика увага.

       Громадяни з інвалідністю, які звертаються до державної служби зайнятості за сприянням у працевлаштуванні, відповідно до Закону України «Про зайнятість населення» отримують усі соціальні послуги, які передбачені законодавством: підбір підходящої роботи, можливість здобути професію, підвищити кваліфікацію, а також профорієнтаційні послуги. Фахівці служби зайнятості застосовують індивідуальний підхід до кожного із зазначенної категорії населення.

         Протягом січня – травня 2019 року послугами Чорнобаївської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості скористалась 91 особа з інвалідністю. Працевлаштовано за сприяння служби зайнятості 28 осіб данної категорії, що становить 30,7 %. Тоді як минулого року звернулось 79 осіб,  працевлаштовано 21 особа, що становить 26,5 %.

Кількість осіб з інвалідністю, залучених до громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру у ПСП «Нива» та ТОВ «Чорнобайпродсервіс», становить 10 осіб.

З  метою підвищення конкурентоспроможності на ринку праці осіб з інвалідністю протягом п’яти місяців цього року на професійне навчання направлено 9 осіб (минулого року також 9 осіб).

Станом на 1 червня 2019 року на обліку в Чорнобаївській районній філії перебуває 46 безробітних осіб з інвалідністю, що на 3 особи більше ніж за відповідний період минулого року.

«Докладаємо зусиль та маємо надію, що громадяни з інвалідністю  звернувшись до служби зайнятості, швидко працевлаштуються та міцно закріпляться на своїх нових робочих місцях», - зазначив директор Чорнобаївської районної філії Сергій  Пасічник.

 

За інформацією Чорнобаївської районної філії

Черкаського обласного центру зайнятості

         У


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь