A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

В одному з найкращих соціально-реабілітаційних закладів області – Чехівському психоневрологічному інтернаті відбулись заходи з нагоди Дня людей з інвалідністю

Дата: 04.12.2017 17:06
Кількість переглядів: 1027

    Фото без опису

 3 грудня в одному з найкращих соціально-реабілітаційних закладів області – Чехівському психоневрологічному інтернаті відбулись заходи з нагоди  Дня людей з інвалідністю за участі голови райдержадміністрації Сергія Джоболди, депутата облради Миколи Пошиваника, керівника СТОВ «Агроко»  Ігора Потапенка, депутата районної ради Констянтина  Тітаренка, які приїхали не пустими руками,  а   з цінними подарунками.

Фото без опису

Голова райдержадміністрації вручив директору закладу Дем’яну Свищу подяку за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у вирішення питань захисту людей з особливими потребами та зазначив, що від того, як суспільство ставиться до тих, кому з тих чи інших причин важко, або не можливо самостійно подбати про себе залежить рівень цивілізованості суспільства і країни в цілому.

Фото без опису

    Розпочався захід з молебню в капличці закладу. Далі для гостей,  родичів та запрошених відбувся невеличкий концерт.

    Сергій Джоболда  спільно з Дем’яном Свищем та гостями оглянути приміщення закладу,  обговорили стан його функціонування, проблемні питання та спільні шляхи їх вирішення.

    Гості також мали змогу поспілкуватись з персоналом інтернату подякувати їм за хорошу, самовіддану  роботу. Адже Чехівський будинок інтернат – це установа соціально-медичного плану, яка призначена для того, щоб люди, які на сьогоднішній день не можуть обходитися без сторонньої допомоги, могли отримати гідне життя, проживання, харчування, медичний догляд і відчували себе повноцінними людьми.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь