A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Подвійний успіх Чорнобаївського КВН!

Дата: 18.04.2017 10:54
Кількість переглядів: 880

   

    Для шкільної збірної КВН Чорнобаївського районного будинку культури «Дорослі діти» квітень виявився справжнім місяцем перемог та досягнень у сфері гумору. За сім днів здобуто одразу два вагомі здобутки. 28 березня у найпрестижнішому концертному залі області - Черкаському Палаці культури «Дружба народів» відбувся чвертьфінал Черкаської обласної Ліги КВН, що проходив за сприяння Черкаського обласного осередку «Асоціації КВН України» та управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА. У грі змагались 8 кращих колективів КВН сезону. Що цікаво, команда«Дорослі діти», була єдиною шкільною серед дорослих. Але це не завадило посісти перше місце, вигравши 2 конкурси з трьох (візитку і розминку), і впевнено пройти до півфіналу. Ось результати гри в цілому:


1. Дорослі діти (Чорнобай): 10,0+9,0+9,0=28,0 
2. Хвилюватися немає причин (ЧНУ): 9,2+8,4+10,0=27,6 
3. Люди без прелюдій (ЧДТУ): 8,8+8,0+9,2=26,0 
4. КУМА (ЧДТУ): 8,8+8,2+8,6=25,6 
5. Крем-сода (Черкаси): 8,4+8,4+8,0=24,8 
6. Зворотна тяга (ЧІПБ): 8,4+8,2+7,6=24,2 
7. Казбет (ЧНУ): 7,8+7,4+7,0=22,2 
8. Не такое видали (Полтава): 7,4+7,6+7,0=22,0 

    А вже на другий день шкільна збірна поїхала підкорювати Всеукраїнський фестиваль КВН «Первосміх», який відбувався у м. Лубни Полтавської області. Географія учасників була дуже широкою і включала 12 кращих команд з різних областей України. За перемогу змагались команди з таких міст: Запоріжжя, Полтава, Рівне, Ямпіль Сумської області, Одеса, Маріуполь, Лубни, Горішні Плавні Полтавської обл., Боярка Київської області. Черкаську область представляла команда «Дорослі діти» (Чорнобай). Команди провели за один день одразу дві гри, змагаючись у 4-х конкурсах. Перша гра була за командою з Чорнобаю  і вони отримали Кубок Мера м. Лубни. Особливо сподобався глядачам конкурс однієї пісні у виконанні «Дорослих дітей». Друга гра мала визначити переможців фестивалю «Первосміх» в цілому. «Дорослі діти» отримали перше місце, а найголовніше любов Лубенського глядача, який дуже схвально оцінив стиль нашої команди. Честь команди і району у цих двох турнірах представляли Анна Вовк, Артур Анатолійович Вовк та Артур Володимирович Вовк, Анатолій Тарасенко, Настя Дробітько, Віка Євич, Владислав Зеленюк, Владислав Низенко.

   

    Таким цікавим і переможним був тиждень гумору для Чорнобаївських КВН-в. Попереду фінал Чорнобаївського районного Чемпіонату (13 травня) та розіграш Малого Кубку районного КВН (19 травня). Запрошуємо глядачів позитивно провести час і почути реакцію юних талантів на актуальні події!

 

 Керівник любительського обєднання КВН

 Чорнобаївського районного будинку культури

 Андрій Купчин

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь