A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 23.02.2017 10:51
Кількість переглядів: 810

Фото без опису

    22 лютого за головування заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

    Про виконання заходів з енергоспоживання в умовах прийнятих урядом тимчасових надзвичайних заходів на ринку електроенергетики доповів начальник Чорнобаївського РЕМ Віктор Филь, а також озвучив графік відключень Чорнобаївського РЕМ.

    – В Україні склалася складна ситуація через блокування постачання вугілля, якому немає альтернативи, що може призвести до зупинки і віялових відключень по усій території країни. 16 лютого поточного року відбулось засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням віце-прем’єр-міністра України Г.Г.Зубка, на якій було визначено комплекс заходів щодо зменшення навантажень негативних наслідків як на промислові підприємства, так і на об’єкти життєзабезпечення та населення. Також проведено відповідне засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС від  16  лютого 2017 року № 8, – зазначила Валентина Стилик. – Рішенням комісії зобов’язано керівників органів виконавчої влади всіх рівнів, місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ, організацій вжити заходів щодо координації роботи всіх служб та систем енергозабезпечення, теплопостачання, водозабезпечення на місцях.

    Необхідно відпрацювати режими роботи з промисловими підприємствами стосовно зменшити споживання електроенергії до 10%, особливо в години пікових загрузок.

    По закінченню засідання комісія вирішила, що необхідно забезпечити готовність районної мобільної оперативної групи для оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації, пов’язані з припиненням електропостачання та готовність до дій за призначенням аварійно-відновлювальних бригад тепло-, водо-, газо- та електрозабезпечення; забезпечити проведення інформаційно-розяснювальної роботи щодо необхідності економії електроенергії та довести графіки віялових відключень через засоби масової інформації до населення; здійснити інвентаризацію наявних запасів палива й розрахунки потреб у забезпеченні паливом та вжити заходів щодо безперебійної подачі газу об’єктам теплопостачання, медицини, освіти, соціального захисту та населенню, особливо у період відключень електропостачання.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

райдержадміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь