A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Робоча поїздка голови райдержадміністрації Сергія Джоболди в Богодухівську та Красенівську громади

Дата: 07.09.2017 16:50
Кількість переглядів: 931

    Фото без опису

   Сьогодні, очільник району Сергій Джоболда здійснив робочу поїздку в Богодухівську та Красенівську територіальні громади з  метою перевірки підготовки закладів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період та зустрівся з сільськими головами Іриною Олашин та Олександром Вишнею  щодо спільного вирішення актуальних проблем територіальних громад. 

    У ході візиту Сергій Джоболда  відвідав Богодухівський та Красенівський навчально-виховні комплекси, заклади  культури громад та Богодухівську лікарську амбулаторію,   де проведено огляд стану проведення ремонтних робіт закладів та вказано на недоліки, для усунення яких необхідно ще провести комплекс робіт.    

Фото без опису

     В Богодухівському НВК Сергій Миколайович поспілкувався з директором Ігорем Величком, з педагогічним колективом та учнями, оглянув класні кімнати, їдальню, а також перевірив стан шкільної котельні.

Фото без опису

Фото без опису

    В Богодухівській лікарській амбулаторії наразі проводиться ремонт приміщення.  Разом із завідувачем амбулаторії Валерієм Грошевим він ознайомився із роботою закладу та дав доручення якомога швидше закінчити ремонт та терміново підготувати розрахунки по проведенню утеплення медичного закладу.

Фото без опису

    В Богодухівському СБК розпочато ремонтні роботи, зокрема, відремонтовано поріг, зроблено пандус. Роботи будуть продовжуватись. Голова райдержадміністрації зауважив на необхідності добудови пандуса до відповідних норм.

Фото без опису

Фото без опису

    Також Сергій Джоболда побував в Красенівському  НВК,  ознайомився з проведенням капітальних ремонтних робіт та  готовністю навчального закладу до опалювального сезону. За час ремонтних робіт здійснено: капітальний ремонт опалювальної системи – на суму майже 200 тис грн та встановлено новий паркан  на суму 50 тис грн  за субвенційні кошти  сільської ради,   здійснено капітальний ремонт  двох класних кімнат  на суму 50 тис грн - за кошти районного бюджету та кошти  господарства СТОВ «Красенівське» та  проведено косметичний ремонт  приміщення школи, завдяки СТОВ «Красенівське» в сумі  94 тис грн,  батьківських коштів  в сумі 14 тис   870 грн та приватного підприємця на суму  2 тис грн.

    За наслідками робочої поїздки дано розпорядникам коштів доручення завершити роботи до 1 жовтня цього року.

                                                                                                  За інформацією відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності                                                                                                     та звернень громадян апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь