A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Україна-НАТО

Дата: 17.07.2018 10:45
Кількість переглядів: 447

Фото без опису

    Російський президент Володимир Путін дав інтерв’ю каналу Fox News, у якому він зробив акцент на вступі України в НАТО. Так, лідер Кремля заявив, що для Росії такий хід подій може означати загрозу нацбезпеці, тому він не вітає вступ України в Альянс.

    «Для нас, що ж, це пряма і безпосередня загроза для національної безпеки. Пересування інфраструктури НАТО до наших кордонів буде загрозою, і ... реакція буде вкрай негативною», - наголосив Путін.

    Тим часом президент України Петро Порошенко нагадав, що Україна залишається серед пріоритетів НАТО і США. При цьому він розповів, що саме є підгрунтям його впевненості у цьому питанні.

    «Ґрунтуючись на моїй зустрічі з Трампом, яка відбулася напередодні саміту Україна-НАТО, грунтуючись на документах саміту Україна-НАТО, де стоїть, в тому числі, підпис американського президента Дональда Трампа, Україна була і залишається серед перших пріоритетів як НАТО, так і США», - заявив він.

    Порошенко також розповів, що Німеччина націлилась збільшити витрати на оборону у зв'язку з анексією Криму. За його словами, це свідчить про те, що після вторгнення російських найманців в Україну була «фактично зруйнована вся післявоєнна система глобальної безпеки світу».

    До слова, 16 липня, у Фінляндії відбулась зустріч Володимира Путіна та Дональда Трампа. Сторони обговорили питання Криму. Так, президент США нагадав, що анексія є незаконною, тим часом російський лідер заявив, що «для РФ питання з Кримом закрите».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь