A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулась нарада по питаннях охорони праці під час проведення жнив

Дата: 20.06.2019 16:44
Кількість переглядів: 699

Фото без опису

20 червня відбулась нарада по питаннях охорони праці під час проведення жнив, заготівлі кормів, доробки та зберігання зерна на токах, сховищах, коморах  і тд.

Фото без опису

У нараді взяли  участь інспектор по охороні праці управління Держпраці у Черкаській області Віктор Ткаченко, страховий агент Золотоніського відділення управління ВД ФССУ у Черкаській області Сергій Приходько, представники      районного управління  ДСНС України в Черкаській області  Володимир  Головня, Вадим Галушка та спеціалісти та інженери по охороні праці сільськогосподарських підприємств району.

Фото без опису

       Відкрила нараду начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Алла Бука, яка у своєму виступі  акцентувала  увагу на важливості проведення таких заходів з метою запобігання та попередження нещасних випадків, гострих отруєнь та професійних захворювань.

   Начальник відділу розвитку виробництва, аграрної інфраструктури, охорони навколишнього середовища звернув увагу на вимоги по охороні праці безпосередньо під час проведення жнивної кампанії, заготівлі кормів, зокрема силосування, при доробці та зберіганні зерна на токах , сховищах та іншому  а також при обробці насіннєвого матеріалу.

     Володимир Ткаченко розповів про необхідність проведення первинних та повторних інструктажів, заповнення декларацій, дотримання вимог ведення нормативно-правової документації.

           Сергій  Приходько підвів підсумки перевірок господарств, вказав на недоліки в питаннях ведення охорони праці, ведення протоколів по охороні праці серед ланок виробництва,  своєчасного подання списків по медоглядах та інше.

         Володимир   Головня  звернув увагу на дотримання протипожежних заходів в процесі жнивування, заготівлі кормів, а Вадим Галушка нагадав присутнім  про дотримання протипожежної безпеки на виробництві  та  виконання  її  вимог.

   

 

За інформацією управління агропромислового розвитку РДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь