A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено колегію відділу культури і туризму Чорнобаївської райдержадміністрації

Дата: 05.02.2018 10:43
Кількість переглядів: 709

Фото без опису

    1 лютого в приміщенні районного кінотеатру проведено розширене засідання колегії відділу культури і туризму, на яке були запрошені клубні та бібліотечні працівники району.

    На розгляд колегії було винесено 8 питань: аналіз звітної інформації та підсумки роботи за 2017 рік (використання коштів); про оптимізацію закладів культури Чорнобаївського району в умовах децентралізації; використання електроенергії, ліміти, показники та ведення щомісячного обліку; відпрацювання робочого часу; підготовка до заключного концерту (звітні концерти по закладах району, відбір номерів, виставки); інші питання.

    На початку засідання було внесено зміни до складу колегії у зв’язку з передачею 6 закладів культури до Іркліївської сільської ради, в результаті обрано 13 осіб. В ході роботи було обговорено багато питань, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Світлана Шаповал детально прозвітувала про виконані ремонтні роботи по закладах культури, завдяки яким для працівників і для жителів сіл створюються кращі умови для культурно-дозвіллєвої діяльності (проведення занять гурткової роботи, засідання клубів та ін.).

    Працівників було ознайомлено з тим, що в умовах децентралізації буде проводитися оптимізація закладів культури, тому можливе зменшення штатних одиниць, з врахуванням кількості жителів в населених пунктах та фактичним навантаженням.

    Всім директорам клубних закладів рекомендовано вести щомісячний облік використання електроенергії для подальшого економного використання коштів не виходячи за рамки встановлених лімітів, адже з метою енергоефективності та заощадження теплової енергії в деяких закладах проведено заміну вікон, дверей, встановлено електричне опалення та теплові лічильники.

    Директор центральної бібліотечної системи Світлана Мосійчук провела аналіз роботи бібліотечної системи та як голова профспілки працівників культури подякувала всім присутнім за якісно проведені заходи та виставки, творчу та плідну працю протягом 2017 року.

    Методисти районного будинку культури провели аналіз поданої звітності за 2017 рік, виділили заклади в яких показники значно покращилися, завдяки професіоналізму та творчій роботі директорів, художніх керівників та керівників колективів. Закладам, показники роботи яких, зменшилися, надали рекомендації щодо залучення більшої кількості відвідувачів та нових учасників колективів.  

    По завершенню роботи  колегії відділу прийнято рішення з кожного питання і проведено окрему робочу нараду з керівниками закладів по плануванню заходів на 2018 рік.

    Начальник відділу культури і туризму Світлана Шаповал наголосила на тому, що всі заклади культури повинні надавати пропозиції щодо участі у районних заходах та повідомляти про ювілейні дати та події в селах району та активно залучати жителів громад до їх підготовки та проведення.        

 

За інформацією відділу культури і туризму

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь