A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено колегію відділу культури і туризму Чорнобаївської райдержадміністрації

Дата: 20.09.2018 10:38
Кількість переглядів: 794

    18 червня в приміщенні кінотеатру проведено засідання колегії відділу культури і туризму, на яке були запрошені клубні та бібліотечні працівники району.

    На розгляд колегії було винесено 8 питань: підсумки та аналіз проведених заходів у серпні 2018 року, перевірка комісією Управління ДСНС України у Черкаській області відділу щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки в закладах культури Чорнобаївського району, про проведення культурно-мистецьких заходів у вересні-жовтні 2018 року, про економне використання субвенційних коштів, електроенергії та теплової енергії, про підготовку закладів культури до осінньо-зимового періоду 2018-2019 років, про техніку безпеки в закладах культури та дотримання інструкцій, про обов’язкове використання відпусток згідно затвердженого графіка, інші питання.

    Начальник відділу культури і туризму Чорнобаївської РДА Світлана Шаповал разом з методистами районного будинку культури проаналізували проведені заходи до Дня Незалежності в селах району, організацію та проведення Всеукраїнського свята богатирської сили на призи пам’яті І.М. Піддубного (участь у Спаському ярмарку, оформлення навісів, роботу фольклорного майданчика, підготовку чорнобривців для флешмобу).

    Працівникам закладів культури та музейним працівникам роздані завдання щодо підготовки до Дня визволення району 27 вересня (підготовка художніх номерів та проведення акції «Втрачені листи з минулого» по селах району), відзначення Дня людей похилого віку в сільських закладах культури та проведення Дня українського козацтва у с. Вереміївка. Особливу увагу звернули на відзначення 30 вересня Всеукраїнського дня бібліотек, під час якого відбудеться святкування ювілеїв районної бібліотеки та централізованої бібліотечної системи та підготовку і відзначення Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва 9 листопада.

    Інженер відділу Віталій Гурин наголосив на обов’язковості придбання вогнегасників в заклади  культури і проведенні їх технічного обстеження. Розглянуто питання щодо підготовки до осінньо-зимового періоду 2018-2019 років: перевірка приладів обігріву та справність електромереж.

    Інженером відділу проведено інструктаж з охорони праці та роздано інструкції для виконання директорам сільських будинків культури, клубів та директору Чорнобаївської районної ЦБС.

    Начальником відділу Світланою Шаповал було наголошено на обов’язковості використання відпусток згідно графіка та представлено нових працівників закладів культури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь