A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

21 червня відбулися обласні змагання з міні-футболу серед інтернатних закладів на території психоневрологічного інтернату в с. Мирне

Дата: 23.06.2017 10:36
Кількість переглядів: 839

Фото без опису

    Привітати учасників та переможців змагань завітали перший заступник очільники області Віталій Коваль, голова Чорнобаївської райдержадміністрації Сергій Джоболда,  директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Руслан Чикало  та заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик.

    Участь в змаганнях взяли шість команд: Чехівського, Жовтневого, Золотоніського, Смілянського, Малостаросільського та Гельмязівського інтернатів.

    Перше місце зайняла команда Смілянського інтернату, друге – Золотоніського, третє – Гельмязівського.

Фото без опису

    Команди-переможці змагань були нагороджені кубками, дипломами, спортивним інвентарем та одягом. Для змістовного проведення дозвілля мешканці інтернату с.Мирне отримали м’ячі, шашки, шахмати та тенісні ракетки від голови райдержадміністрації Сергія Джоболди.

    Змагання відбулись за підтримки програми «Радник з питань ВПО», яка була започаткована Міністерством соціальної політики України та здійснюється канадською неурядовою організацією Stabilization Support Services, завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в рамках проекту «Подолання соціальних наслідків конфлікту на Донбасі та незаконної анексії Криму за допомогою державних структур в Україні та громадянського суспільства». Також, в організації посприяли облдержадміністрація, радник з питань ВПО Міністерства соціальної політики України та керівник Черкаського обласного контактного центру Лариса Ходаковська.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь