A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

До уваги громадян!

Дата: 24.03.2017 10:35
Кількість переглядів: 691

    З 14 березня 2017 року до сервісу Міністерства юстиції України щодо спрощенного доступу громадян до адміністративної послуги з державної реєстрації народження долучився Перинатальний центр комунального закладу «Черкаська обласна лікарня Черкаської обласної ради».

    В даному медичному закладі щодня з вівторка по суботу з 12.00 до 13.00 здійснюється виїзний прийом працівниками Соснівського районного у місті Черкаси відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Черкаській області. Батьки новонароджених дітей мають змогу подати необхідні для проведення державної реєстрації народження документи та отримати свідоцтво про народження безпосередньо у вказаному медичному закладі.

    За бажанням батьків чи одного з них, при державній реєстрації народження дитини можуть бути подані і документи для реєстрації місця проживання новонародженої дитини.

    Одночасно надаємо оновлений перелік закладів охорони здоров'я Черкаської області, в яких працівниками відділів державної реєстрації актів цивільного стану надається послуга з прийому документів, необхідних для проведення реєстрації народження дитини та видачі відповідного свідоцтва для подальшого розміщення на веб-порталах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь