A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

В навчальних закладах Чорнобаївського району проходили заходи до Дня цивільного захисту до яких залучались працівники служби порятунку

Дата: 14.05.2018 10:24
Кількість переглядів: 526

Фото без опису

    11 травня співробітники Чорнобаївського районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській області завітали до учнів Чорнобаївської гімназії.

Фото без опису

Фото без опису

    Під час заходу діти удосконалили теоретичні знання та практичні навички у разі виникнення надзвичайної ситуації. За сигналом «Тривога» учні та персонал школи організовано покинули будівлю школи, вишикувавшись на майданчику, де продемонстрували свої вміння з виготовлення та користуватися засобами індивідуального захисту органів дихання, а також надання першої медичної допомоги. Також в рамках заходу рятувальники ознайомили дітей з тактико-технічними характеристиками пожежного автомобіля та бойового спорядження і розповіли, у яких випадках використовується те чи інше обладнання, розказали та показали принцип роботи вогнегасника, спробували загасити полум'я і учні гімназії.

    Співробітники ДСНС із задоволенням зазначають, що діти володіють інформацією про те, як треба поводитись під час пожеж, знають номери служб порятунку за якими треба звертатися по допомогу.

    Рятувальники наголошують – безпека наших дітей залежить тільки від нас самих. Шановні батьки! Ви повинні знати про кожен крок вашої дитини, адже ви несете відповідальність за її здоров’я, виховання та життя.

 

За інформацією Чорнобаївського районного сектору

Управління ДСНС України у Черкаській області 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь