A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Робоча поїздка першого заступника голови Чорнобаївської РДА в Крутьківську громаду

Дата: 27.06.2019 08:20
Кількість переглядів: 549

      Фото без опису

      26 червня перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик з робочим візитом  побувала у Крутьківській територіальній громаді, зустрілась з сільським головою Ольгою Положай та ознайомилась з першочерговими проблемами жителів громади.

Фото без опису

       Також Валентина Стилик побувала в закладах соціальної сфери. В Крутьківському НВК, в якому розпочались літні ремонтні роботи, зустрілась з директором навчально-виховного закладу Зоєю Семеліт, ознайомилась з ремонтними роботами закладу, підготовкою до опалювального сезону та поцікавилась як харчуються діти в садочку.

Фото без опису

Фото без опису

  • У кожній дитячій установі  діти повинні відчувати турботу. Тож  забезпечення належних умов перебування дітей у школі чи садочку - комфорт, матеріально-технічна база, надання якісної освіти, смачне, калорійне харчування – це основне завдання керівників дошкільних та  навчальних закладів та керівників територіальних громад, - зазначила під час зустрічі Валентина Стилик та акцентувала увагу на своєчасному скошенні бур’янів на дитячих ігрових майданчиках та рекомендувала покращити раціон харчування в їдальні, зробити його більш якісним та збалансованим.
  • Фото без опису
  • Фото без опису

    Крім того, перший заступник голови РДА побувала на майбутньому будівельному майданчику, де проводиться розчистка та підготовка території на якій заплановано побудувати сільську медичну амбулаторію за проектом поданим на затвердження до  Мінрегіону.

Довідково:  По всій території України планується збудувати амбулаторії в рамках нової мережі первинної медичної допомоги. Нова мережа первинки була сформована відповідно до методики, розробленої Мінрегіоном спільно з МОЗ, та передбачає будівництво 505 нових сучасних амбулаторій.

   Проекти та заходи, що фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, які спрямовані на розвиток системи охорони здоров'я у сільській місцевості. Порядок та умови використання Субвенції, затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 06.12.2017 № 983.

                                                                                      За інформацією відділу організаційної роботи,                                                                                  інформаційної діяльності та звернень громадян апарату РДА

 

      

    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь