A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Повідомлення про проведення громадських слухань з питання затвердження детального плану території земельної ділянки яка знаходиться в адміністративних межах Великоканівцецької сільської ради (за межами населеного пункту)

Дата: 08.04.2019 10:16
Кількість переглядів: 382

Фото без опису

ТОВ «САНАЛЬЯНС»  має намір побудувати на земельній ділянці, орієнтовною площею 5,9997га, сонячної електростанції, а також провести впорядкування та благоустрій території.

Територія, яка проектується, знаходиться в адміністративних межах населеного пункту с. Малі Канівці, Чорнобаївського району, Черкаської області Відповідно до довідок з державної статистичної звітності про наявність земель та розподіл їх за власниками земель, землекористувачами, угіддями категорія земель ділянок проектування – землі сільськогосподарського призначення (пасовища) – 5,9997 га.

Збір зауважень громадських організацій та окремих громадян з цього питання проводиться протягом місяця з дати подачі цього повідомлення в місцеві засоби масової інформації Чорнобаївською РДА за адресою: вул. Леніна, 152, смт. Чорнобай, Черкаська область, тел. (4739)2-22-57, 2-26-39.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь