A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Ніхто не забутий, ніщо не забуто: напередодні 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні привітали кожного учасника бойових дій

Дата: 08.05.2019 10:14
Кількість переглядів: 567

Напередодні Дня пам'яті та примирення і 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні представники Чорнобаївської РДА відвідали усіх учасників Другої світової війни та солдатських вдів, що мешкають на сьогодні в районі.

  • Немає слів, якими ми могли б виразити Вам свою вдячність за те, що 74 роки тому Ви вибороли для нас перемогу. Якби не Ваш подвиг тоді, можливо б і нас сьогодні не було. Попри всі ті труднощі, які Вам довелося пережити спочатку у часи війни, а потім у повоєнні роки відбудови, Ви не втрачали оптимізму. На сьогодні Ви є прикладом не тільки для наших захисників, які оберігають цілісність України на Сході, а для всіх нас. Бажаю Вам, шановні ветерани, міцного здоров’я, бадьорості духу, довгих літ щасливого та мирного життя. Хай не болять Ваші рани, хай здоровими і щасливими ростуть Ваші діти та онуки, хай у Ваших родинах панує злагода і спокій! –побажав ветеранам голова Чорнобаївської райдержадміністрації Сергій Джоболда.

Сергій Миколайович разом із селищним головою Аллою Мірошниченко та головою селищної і районної організацій ветеранів Віталієм Момотом відвідали учасників бойових дій, які проживають у Чорнобаї - Володимира Петровича Захарова, Павла Васильовича Куща, Семена Антоновича Кривуненка, колишню ув’язнену нацистських концтаборів Варвару Федорівну Кривошею та ветерана із Савківки Варвару Чигрин.

Привітав зі святом голова РДА і Леоніда Євтуховича Живогляда, який на сьогодні перебуває у Богодухівському стаціонарному відділення територіального центру соціального обслуговування, та місцеву жительку Ніну Іванівну Шишку.

Не оминув увагою і родину Тарасенків, чий чоловік та батько загинув у зоні АТО.

Разом із головою Іркліївської ОТГ Іваном Поїздником Сергій Джоболда відвідав жителів Ірклієва Леоніда Матвійовича Ладиженця, Василя Дмитровича Лимара, Марію Семенівну Любчич і Тамару Борисівну Коваленко, а в Червоногірці – Івана Дмитровича Старосила. Він побажав їм усім міцного здоров’я та вручив продуктові набори.

 

Загалом же цього дня зі словами вдячності та подарунками відвідали 33 учасника бойових дій та солдатську вдову. Це Матвієнко Лідія Іларіонівна у Тарасівці, Заїка Марія Корніївна та Душка Марія Григорівна у Крутьках, Шевченко Іван Гаврилович у Чехівці, Душейко Григорій Мусійович у Першотравневому, Калюніна Марія Степанівна у Тимченках, Батюк Микола Якович та Вергай Марія  Симонівна у Васютинцях, Соса Ганна Андріївна у Жовниному, Купчин Андрій Васильович у Лящівці, Глоба Ганна Іванівна у Михайлівці, Лазірська Ганна Харитонівна у Мохначі, Войтюк Марія Дем’янівна у с. Великі Канівці, Лесечко Лука Аврамович у Лихолітах, Лобода Марія Петрівна у Ревбинцях, Руденко Володимир Кузьмович та Соломка Євдокія Миколаївна у Хрестителевому, Симоненко Андрій Іванович у Новоселиці, Ткаченко Микола Васильович у Лукашівці, Соляник Петро Прокопович у с. Веселий Хутір. Окрім цього, відвідали і інвалідів-чорнобильців із села Старий Коврай Черняка Анатолія Федорович та його дружину Тамару Михайлівну та учасника бойових дій на території інших держав Олександра Миколайовича Павліще з Вереміїівки. Продуктовий набір та слова вітання були передані Камер Харитині Степанівні, яка нині мешкаєв Черкасах.

 

Чорнобаївська районна державна адміністрація та районна рада висловлюють щиру вдячність підприємцям району за спонсорську допомогу.  Зокрема, керівникам ТОВ «Чорнобай-м’ясо», ДП «Іркліївський розплідник рослиноїдних риб», СТОВ «Лан», СТОВ ім. Щорса, СТОВ «Україна»,  СТОВ «Вереміївка», СТОВ «Першотравневе», СТОВ «Агроко», ПП «Імперіал-плюс», ПП «Віктор і К», ПрАТ «Чорнобай-птиця», ТОВ «Смачна випічка», ТОВ  «М’ясорибторг» та ПП «Агроспецпроект». Завдяки їм ветерани отримали свіжу рибу і м'ясо, макарони, крупи, цукор, олію, консерви та інші продукти від місцевих виробників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь