A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

До уваги громади району

Дата: 22.05.2017 10:10
Кількість переглядів: 842

    Завданнями проекту є, з-поміж іншого, залучення широкого кола членів громади (місцеві жителі, ВПО, національні меншини та етнічні групи, люди з особливими потребами та ін.) до участі у соціальних заходах, які спрямовані на згуртування громади, гармонійне співіснування, підтримку інтеграційних та адаптаційних процесів серед ВПО та приймаючих громад, а також на зменшення соціальної напруги та вирішення конфліктів всередині громади; розширення спектру соціальних послуг для населення громади за місцем проживання; розвиток волонтерства, соціальних та громадських ініціатив.

    Було оголошено конкурс для громад, зацікавлених в участі у проекті соціального згуртування, з метою покращення взаємодії між членами громад та ВПО. Проект соціального згуртування запланований до впровадження у 24 областях України, а саме у 35 громадах цих областей. Однією із попередньо обраних областей є Черкаська область. У кожній громаді МОМ проводитиме тренінги з розвитку громад, після яких громада буде реалізовувати проект. В усіх громадах МОМ буде забезпечувати рівноцінну участь приймаючої громади та ВПО, чоловіків і жінок, залучення різних членів громади, включаючи національні меншини і соціально уразливі групи населення.

    Детальна інформація щодо конкурсу знаходиться на офіційному веб-сайті МОМ: http://iom.org.ua/en/konkurs-dlya-gromad-zacikavlenih-v-uchasti-u-proekti-ua1-2017-012.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь