A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Показове об’єктове тренування в закладі загальної середньої та дошкільної освіти

Дата: 11.05.2019 10:09
Кількість переглядів: 607

Фото без опису

Фото без опису   

    На базі опорного закладу освіти з питань цивільного захисту Староковрайській ЗОШ, за участі директорів- керівників ЦЗ  було проведено показове об’єктове тренування.

      “Об’єктове тренування з цивільного захисту є ефективної формою практичної підготовки керівного складу, працівників та вихованців освітнього закладу до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій. А зараз, в умовах ускладнення соціально-політичної ситуації в державі, набуває ще більшої важливості” - зазначила у своїй промові начальник відділу освіти Чорнобаївської РДА - Піддубна Р.В.

Фото без опису

    Основною метою даного заходу було покращення якості проведення об’єктових тренувань у освітніх закладах району.

    У теоретичній частині показового тренування Герман М.М.–  спеціально призначена особа з питань цивільного захисту управління освіти  і науки Черкаської облдержадміністрації та методисти РМК  розповіли про комплекс необхідних заходів щодо підготовки до проведення об’єктового тренування, ознайомили із силами цивільного захисту закладу та наглядно продемонстрували пакет документів щодо підготовки та проведення “Тижня безпеки дитини та об’єктового тренування”.

   Під час практичної частини проведення показового об’єктового тренування було відпрацьовано три ввідних. На вимогу сьогодення, темою тренування було обрано: “Дії керівного складу та сил цивільного захисту у разі пожежі чи задимлення”. Тому були обрані відповідні ввідні.

   Також, в заході взяли участь:  головний інспектор Чорнобаївського РС УДСНС України в Черкаській області, капітан служби цивільного захисту Головня В.А.; начальник 6-го державного пожежно-рятувального посту УДСНС України в Черкаській області, капітан служби цивільного захисту Кириленко Р.О; лікар- травматолог КНЗ « Чорнобаївська багатопрофльна лікарня» Дудка Ю.О.

      Учасниками тренування були також керівники місцевого господарства, сільський голова.

Фото без опису

 

    У нараді директорів закладів освіти взяв участь Почесний голова Асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Душейко П.Г.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь