A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Днями в районному спортивному комплексі в Чорнобаї відбувся турнір з фут - залу на «Кубок пам’яті Семена Дмитровича Пхіденка» серед дітей 2005-2007 р.н.

Дата: 08.01.2019 17:07
Кількість переглядів: 694

Фото без опису

    На відкритті турніру багато щирих, теплих слів прозвучало на адресу Семена Дмитровича - чуйної, мудрої людини, який все своє життя жив турботами розвитку сільськогосподарського виробництва, спорту і заслужив високий авторитет серед жителів району.

Фото без опису

    До учасників та гостей турніру з вітальним словом звернулися голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда, селищний голова Алла Мірошниченко, почесний голова асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств» Петро Душейко, Олімпійський чемпіон з веслування на каное Андрій Хіміч, дружина Семена Дмитровича – Марина Абакумівна і син Олександр.

Фото без опису

   Керівники району, селища, громадськість та любителі футболу вшанували світлу пам’ять Семена Дмитровича Пхіденка скорботною хвилиною.

Семен Дмитрович Пхіденко, почесний громадянин смт Чорнобай, людина, яка зробила значний внесок для розвитку фізичної культури і спорту в нашому районі. Завдяки його ініціативі був побудований районний спортивний комплекс з плавальним басейном, один з найкращих в області. З відкриттям спорткомплексу було запрошено і тренерів ДЮСШ в секції дзюдо та футболу, у яких і сьогодні займаються діти.

Фото без опису

 

   В результаті запеклих поєдинків футбольного турніру по коловій системі, беззаперечну перемогу отримала команда «Колос»  із Чорнобаю (капітан - Єфім Марінін),   ІІ місце у команди із Золотоноші (капітан - Микола Тютюнник), третьою стала команда з  Богодухівки (капітан – Владислав Квітка), четверте почесне місце у юнаків з «Колоска» смт Чорнобай (капітан – Мирослав Яременко). Кращими гравцями турніру визнані: Єфім Марінін, Максим Лепський  (смт Чорнобай), Юрій Гусак (с Богодухівка) та Артем Степанюк  (м Золотоноша), які були нагороджені грамотами та солодощами. Переможець нагороджений перехідним кубком, дипломом, гравці грамотами, призери дипломами відповідних ступенів. Всі команди отримали солодощі від сина Семена Дмитровича – Олександра Пхіденка.

 

                                     За інформацією сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь