A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Комісія перевірила стан підготовки ДОЦ «Сосонка» до оздоровчого періоду

Дата: 11.05.2018 10:07
Кількість переглядів: 1079

Фото без опису

    10 травня комісія райдержадміністрації спільно з представниками Держпродспоживслужби здійснила обстеження підготовки дитячого оздоровчого центру «Сосонка», що розташований у селі Мельники, до літнього оздоровчого періоду.

Фото без опису

    12 квітня комісія райдержадміністрації відвідала ДОЦ «Сосонку» з метою надання методичних рекомендацій, зауважень і пропозицій стосовно підготовки табору до оздоровчого періоду. 10 травня фахівці відвідали табір, аби оглянути, на якому етапі перебуває виконання рекомендацій.  

Фото без опису

Фото без опису

    Як повідомив завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Чорнобаївської РДА Володимир Авраменко, у ДОЦ «Сосонка» проводяться підготовчі роботи. Зокрема, згідно з приписами ДСНС, там роблять протипожежну сигналізацію (уже виготовлено проект), здійснюється прибирання приміщень, проводиться ремонт дерев’яних лавочок на вулиці та впорядкування території табору.

    Члени комісії також повідомили, що 31 травня готовність закладу до нового оздоровчого сезону буде перевіряти комісія по підготовці та прийманню дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. І без її дозволу табір не має права працювати. Тож керівництву слід звернути увагу на виконання всіх вимог, передбачених чинним законодавством.

    Нагадаємо, 15 березня відбулася робоча нарада з питань літнього оздоровлення дітей за участю керівництва РДА, представників ДСНС, Держпродспоживслужби, відділу освіти, сектору у справах сім’ї, молоді та спорту, а також директора ДОЦ «Сосонка» Олексія Хотинського. Голова Чорнобаївської РДА Сергій Джоболда наголосив, що з боку райдержадміністрації докладатиметься максимум зусиль, аби оздоровчий сезон пройшов на належному рівні, а оздоровлення та відпочинок дітей були безпечними. 17 травня буде проведено засідання міжвідомчої координаційної ради по оздоровленню дітей та підлітків.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь