A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Чемпіонат шкільних команд КВН сезону 2017-2018 років

Дата: 10.05.2018 10:07
Кількість переглядів: 879

Фото без опису

    5 травня у районному будинку культури кращі команди Чемпіонату серед шкільних команд КВН Чорнобаївського району сезону 2017-2018 зіграли фінальну гру. За результатами чотирьох конкурсів (розминка, візитна картка, імпрвізаційний конкурс, СТЕМ із зіркою) місця розподілились так:

Фото без опису

1. Місце - «Дорослі діти» ЗОШ №2 (8,4+8,8+8,6+9,8) 35,6.

2. Місце - «Збірна випускників гімназії 2001 року народження» (7,6+9,6+8,0+8,6) 34,8.

3. місце - «No comments» с.Великі Канівці (8,2+7,4+7,6+8,0) 31,2.

4. «Два гіга» ЗОШ №1(7,0+8,2+7,2+8,6) 31,0.

5. «Бугаївські патріоти» ЗОШ №1 і ЗОШ №2 (6,6+7,6+7,0+8,4) 29,6.

Фото без опису

    Розминку найкраще зіграли «Дорослі діти « і «No comments». Візитна картка «Збірної випускників гімназії 2001р.н» наповнена гарячими жартами на близькі випускникам теми, зробила команду фаворитом гри. Але наступний імпровізаційний конкурс «Алфавіт» команди зіграли без особливо вдалих моментів, що й вплинуло на результат гри. Останній конкурс «СТЕМ із зіркою» був яскравим закінченням фіналу.  Команда «Два гіга» пустила плітки, що досвідчений бібліотекар Світлана Миколаївна Рева стане директором Чорнобаївської ЗОШ №1. Капітан команди «Збірна випускників гімназії 2001 року народження» Анна Вовк звернулась за настановами та порадами до Алли Олексіївни Мірошниченко, у відповідь на це отримала пропозицію бути невісткою мера Чорнобаю. «Бугаївські патріоти» зіграли з Чемпіонкою України ПОУМУ 2012 року в свій час зірковою акторкою команди «Дорослі діти» - Анною Рудь. Вона представила найпопулярнішу професію на Бугаївці – бармена. «No comments» зробили зіркою свого капітана Наталію Денищиць, яка виступила в ролі депутата Канівецької громади зі своєю передвиборчою програмою. Зірка, яка завершувала конкурс, близька до Чорнобаївського КВН-у, оскільки неодноразово була в журі Чемпіонату, а також раніше брала участь в подібних зіркових виступах – кращий хореограф Чорнобаю, керівник народного танцювального колективу «Фієста» - Лариса Георгіївна Тріандафіліді. Вона була гостем танцювального шоу команди «Дорослі діти», де вчила їх танцювати унікальними, авторськими методами.

Фото без опису

    Також визначались кращий актор та акторка сезону. Ними стали Артур Вовк («Доролі діти») та Анна Вовк («Збірна випускників гімназії 2001 року народження»). 

Фото без опису

    Наприкінці гри приємним і зворушливим сюрпризом стало звернення від випускників Збірної команди Чорнобаю «Дорослі діти», які подарували теплі слова вдячності, яскраві фото-спогади наших перемог на Всеукраїнській арені, а також красивий і дуже смачний торт з емблемою КВН.

    Всі команди отримали дипломи, грамоти і подарунки від Чорнобаївської райдержадміністрації, а команда переможець, кубок . Дякуємо їм за підтримку! Вітаємо переможців, дякуємо всім фіналістам за сезон, а вболівальників чекаємо 11 травня на розіграші Малого Кубку КВН Чорнобаю!

 

 За інформацією керівника любительського об’єднання КВН

 Чорнобаївського районного будинку культури Андрія Купчина


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь