A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Напередодні свята на Чорнобаївщині відзначили кращих працівників освіти району

Дата: 03.10.2018 10:03
Кількість переглядів: 985

Фото без опису

2 жовтня в районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівника освіти.

Фото без опису

Із професійним святом педагогів привітала перший заступник голови Чорнобаївської РДА Валентина Стилик.

   - Із тисячі професій на землі, 

      Які вже є,

     Яких ще будуть вчити,

     Є головна – як сущий хліб,

      І назва цій професії – учитель.

    У переддень свята від імені районної державної адміністрації, районної ради дозвольте привітати Вас, шановні колеги, ветерани педагогічної праці із Днем працівників освіти, Вашим професійним святом. Ця подія особлива для кожного, хто своїм педагогічним талантом, люблячим серцем і відкритою душею щодня долучається до почесної справи – творити добро та сіяти мудре, вічне. Учитель – то професія від Бога, усі інші – від учителя. Цими словами все сказано про професію педагога. Адже вчитель – це і покликання, і щоденна важка, напружена праця, - зазначила Валентина Борисівна.

У своєму вітальному слові Валентина Стилик згадала про заслуги вчителів району.  - Освіта сьогодні – пріоритет державної політики, адже є стратегічною основою  розвитку  особистості,  а  відтак – і суспільства, нації, держави. Приємно відзначити, що освітня галузь району щораз піднімається  на вищу  сходинку. І в цьому найперше завдячуємо наполегливій праці педагогів, вашому творчому  пошуку,  багатогранному таланту, небайдужості  до наших дітей та молоді, бажанню зробити Україну частинкою європейської цивілізованої спільноти. Так, район посідає 11 місце серед 42 відділів освіти та ОТГ області,  а  три заклади освіти – Тимченківський, Великоканівецький  навчально-виховні комплекси та Чорнобаївська гімназія – входять до рейтингу  кращих шкіл області. За підсумками роботи минулого навчального року із 579 педагогів району 78 були нагороджені грамотами та дипломами за якісну підготовку переможців Всеукраїнських предметних олімпіад, конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, всеукраїнських мистецьких та пісенних конкурсів, спортивних чемпіонатів, турнірів.

Зупинилася перший заступник голови РДА і на змінах та реформах, які нині відбуваються у галузі освіти. - Разом ми повинні зробити все, щоб перебування  дітей у школах було комфортним, а пріоритетом стало навчання дитини, а не вивчення окремого предмету. Тож хочу запевнити, що влада і надалі не буде стояти  осторонь  освітянських  проблем,  а й надалі робитиме  все  можливе  для  здійснення  вашої  високої  місії. Щироя дякую Вам, дорогі колеги, за Вашу самовіданну працю, за Вашу непохитну віру в кожного учня, за розуміння, за підтримку і за частку душі, подаровану дітям. Бажаю усім вам повторитися у своїх учнях прекрасними рисами національної культури, високої моралі, патріотичним духом любові до свого народу, рідної мови та допомогти їм опановувати найважчу і найважливішу науку в світі – науку бути Людиною. Міцного здоров’я вам і довголіття, невичерпного творчого натхнення й подальших успіхів та звершень, бадьорості духу, добробуту, родинного та особистого щастя! – привітала педагогів Валентина Борисівна.

Фото без опису

 

     Приємним моментом зібрання було нагородження кращих працівників освітянської галузі. Почесними грамотою Чорнобаївської районної державної адміністрації за сумлінну працю, вагомі досягнення у розвитку національної освіти, виховання учнівської молоді та за нагоди професійного свята було нагороджено:

Авраменка Миколу Володимировича – головного спеціаліста відділу освіти Чорнобаївської райдержадміністрації;

Воробйова Олександра Трохимовича керівника гуртків районного центру дитячої та юнацької творчості;

Кудь Марину Іллівну вихователя Степівського навчально-виховного комплексу;

Ткаченко Валентину Андріївну вчителя географії Вереміївського навчально-виховного комплексу;

Упир Ларису Михайлівну –  директора Великобурімської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

З вітальними словами до колег звернулися начальник відділу освіти Чорнобаївської РДА Раїса Піддубна та голова районної організації профспілки працівників освіти Раїса Панаско, які також нагородили кращих освітян.

Почесною грамотою Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України нагородили

Пащенко Раїсу Адамівну – голову первинної профспілкової організації Лихолітського НВК.

Грамотою відділу освіти та районної ради Профспілки працівників освіти і науки України нагородили

Бреус Лесю Станіславівну – головного бухгалтера відділу освіти Чорнобаївської РДА;

Любиву Ніну Григорівну – вчителя історії Чорнобаївської гімназії;

Нагороди також отримали вчителі, учні яких у 2017-2018 навчальному році здали підсумкову державну атестацію у формі ЗНО на 12 балів:

Передерій Олег Васильович – учитель історії Чорнобаївської ЗОШ №2;

Кикоть Лариса Григорівна – учитель математики Чорнобаївської гімназії;

Ратушна Катерина Василівна – учитель географії Тимченківського НВК.

Фото без опису

Фото без опису

Окрім цього, привітали молодих учителів, які 1 вересня розпочали свій педагогічний стаж, ветеранів педагогічної праці, які присвятили своє життя школі, та методистів районного відділу освіти.

 

Фото без опису

Фото без опису

Чудовим вітальним дарунком від депутатів обласної ради Сергія Лихошерста та Миколи Пошиваника для всіх присутніх в залі став виступ гурту «Гуцулія».

Фото без опису

                                                                                                 За інформацією відділу організаційної роботи,інформаційної діяльності                                                                                                   та звернень громадян апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь