A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено перевірку  рибо- та м’ясопереробних  підприємств району

Дата: 19.06.2017 10:02
Кількість переглядів: 745

Фото без опису

    З метою недопущення ускладнення санітарно-епідемічної ситуації в районі щодо захворювань на ботулізм, гострих кишкових інфекцій, харчових отруєнь 13 червня робочою групою в складі начальника відділу економіки райдержадміністрації  Ірини Вовк, головного спеціаліста управління Держпродспоживслужби району Олега Коця, провідного фахівця відділу держнагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби району Ніни Супрун проведено перевірку  рибо- та м’ясопереробних  підприємств щодо дотримання вимог законодавства про безпечність та якість харчових продуктів, санітарних, ветеринарних норм і правил.

    За результатами перевірки встановлено, що на рибопереробних цехах підприємців Шевченка Д.В. с.Іркліїв та Хоменка М.М. с. Придніпровське  проводиться  виготовлення  в'яленої риби згідно технологічних процесів. На час перевірки технологічне та холодильне обладнання діюче.  Ведеться  контроль  температурних режимів холодильного обладнання. Проводиться заміри щільності тузлука.

    Сировина для переробки поступає по якісних посвідченнях. Контроль якості продукції проводиться в Чорнобаївській РДЛВМ, про що свідчать відповідні експертні висновки.

    Власникам рекомендовано забезпечити проходження персоналом профілактичних медичних оглядів в повному обсязі та зберігання дезінфікуючих розчинів відповідно норм.

    В консервному цеху ТОВ «М'ясорибторг» с. Іркліїв проводиться приготування м'ясних консерв в асортименті.

    Під час перевірки на підприємстві були відсутні особові медичні книжки  працівників. Підприємство не  в достатній кількості забезпечене дезінфікуючими засобами, приладдям для прибирання виробничих приміщень.

    Керівнику підприємства рекомендовано забезпечити суворе дотримання технологічних процесів при виготовленні продукції  та зберіганні  сировини, належний санітарно-технічний стан  підприємства, організувати проходження персоналом профілактичних медичних оглядів в повному обсязі та у визначені терміни.

 

За інформацією відділу економіки

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь