A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Співробітники Чорнобаївського районного сектору УДСНС України у Черкаській області влаштували екскурсію для 5-річного героя

Дата: 23.01.2017 10:00
Кількість переглядів: 916

    20 січня під час підведення підсумків роботи Чорнобаївського районного сектору за минулий рік, керівництво районного підрозділу запросило на гостини 5-річного Тараса Мірясєва – юного героя, який за кілька днів до цього виявивши всередині будинку пожежу врятував свого дідуся.

    Нагадаємо, 14 січня у будинку, у якому Тарас проживав разом з батьками та 81-річним дідусем, сталася пожежа. Подія сталася рано вранці, коли батьків не було вдома. Хлопчик прокинувшись від диму, в одній із кімнат будинку помітив вогонь. Сповістивши дідуся про пожежу він допоміг старому та немічному чоловікові покинути задимлений будинок.

    Даний випадок не зміг залишитися поза увагою рятувальників, які дізнавшись про мужні дії хлопчика запросили малого героя разом з мамою до пожежно-рятувального підрозділу.

    Організувавши малому екскурсію співробітники ДСНС показали йому пожежні машини, пожежно-технічне обладнання та озброєння за допомогою якого вони ліквідовують надзвичайні події.

    Впродовж майже 2-х годин Тарасик роздивлявся та знайомився із підрозділом, оглядаючи рятувальну техніку, приміряючи бойовий одяг і спорядження. Особливе захоплення у малюка визвав пожежний автомобіль, у якому він немов справжній рятувальник зайняв “робоче місце” .

    Під час екскурсії хлопчик  не стримуючи свої емоції постійно наголошував, що коли виросте обов’язково стане рятувальником.

    Наприкінці зустрічі керівник підрозділу на згадку про відвідини та у якості подарунку за мужній вчинок подарував малюку спеціальну навчальну літературу, іграшки, сувенірну продукцію та солодощі.

 

За інформацією Чорнобаївського районного сектору

Управління ДСНС України у Черкаській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь