A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулося засідання комісії з питань перегляду та приведення у відповідність до чинного законодавства нормативно-правових актів районної державної адміністрації

Дата: 04.12.2018 09:54
Кількість переглядів: 555

    3 грудня під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Оксани Брагінець відбулося засідання комісії з питань перегляду та приведення у відповідність до чинного законодавства нормативно-правових актів районної державної адміністрації.

    У засіданні взяли участь провідний спеціаліст відділу державної реєстрації нормативно-правових актів Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Черкаській області Ірина Гардубей, члени комісії з питань перегляду та приведення у відповідність до чинного законодавства нормативно-правових актів районної державної адміністрації, керівники структурних підрозділів РДА.

    Як зазначила начальник юридичного відділу райдержадміністрації Любов Лисенко, юридичним відділом апарату райдержадміністрації було переглянуто розпорядження райдержадміністрації за ІІІ квартал 2018 року. Всього переглянуто 55 розпоряджень. В результаті перегляду встановлено 1 розпорядження, до якого внесено зміни, 7 розпоряджень, термін дії яких вичерпано.

    Про перегляд розпоряджень райдержадміністрації та приведення їх у відповідність до Конституції України та чинного законодавства доповіли керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

 

    Присутня на засіданні Ірина Гардубей звернула увагу на те, що Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги реалізується правопросвітницький проект «Я маю право», метою якого є  підвищення правової свідомості та інформування громадян щодо механізмів захисту їхніх прав у повсякденному житті у правовий спосіб. Ірина Миколаївна роздала керівникам структурних підрозділів методичні рекомендації, розроблені Міністерством юстиції в рамках проекту та зазначила, що вони містять корисну інформацію щодо прав громадян і рекомендувала користуватися ними в роботі під час надання громадянам безоплатної правової допомоги.

    За результатами проведення комісії було прийнято ряд рішень. Зокрема, юридичному відділу апарату райдержадміністрації провести перегляд нормативно-правових актів за ІV квартал 2018 року та привести їх у відповідність до Конституції України та чинного законодавства, а структурним підрозділам і надалі проводити роботу по перегляду розпоряджень, з метою приведення їх у відповідність до Конституції України та чинного законодавства.

 

За інформацією відділу юридичного відділу

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь