A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Здійснено особистий прийом в с.Ревбинці

Дата: 19.01.2017 09:53
Кількість переглядів: 887

    18 січня заступник голови райдержадміністрації провела особистий прийом в селі Ревбинці. На прийом звернулися жителі громади та порушували питання надання учаснику АТО санаторно-курортного оздоровлення (військовий госпіталь) та питання соціального обслуговування населення, а саме: нарахування субсидій та надання пільг. Також спільно з сільським головою Володимиром Галушкою та директором СТОВ ім.Щорса Юрієм Лихошерстом було обговорено питання об’єднання територіальних громад.

    В ході виїзного прийому представники влади ознайомилися з роботою місцевого навчально-виховного комплексу, станом харчоблоку, ходом ремонту в актовій залі та умовами в новоствореному дошкільному підрозділі.

    Цього ж дня Валентина Стилик спільно з начальником сектору містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Іваном Пономаренком та начальником сектору цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи, взаємодії з правоохоронними органами (запобігання та виявлення корупції) Вадимом Рудянчуком оглянула навчально-виховні комплекси інших громад. В селі Лихоліти оглянули нову котельню НВК, яка працює на твердопаливних котлах.

    Відвідавши Жовнинський НВК комісією констатовано руйнування фасадної та внутрішніх стін закладу. Наразі дане питання стоїть на контролі у влади.

    В селі Кліщинці оглянуто роботу НВК  та зауважено, що заклад потребує негайного ремонту димовідвідної труби та даху.

    По кожному проблемному питанню заступником голови райдержадміністрації Валентиною Стилик були надані завдання відповідним структурам для їх подальшого вирішення.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь