A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Продовжується акція «За чисте довкілля»

Дата: 28.04.2017 09:52
Кількість переглядів: 669

Фото без опису

   Згідно з пунктом 1 розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 №777-р, з метою поліпшення стану довкілля, покращення благоустрою населених пунктів району та озеленення територі Чорнобаївського району в районі щорічно у квітні-травні проводиться Всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля».

    28 квітня 2017 року комісією райдержадміністрації в складі працівників сектору містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, відділу Держземагенства у Чорнобаївському районі та управління агропромислового розвитку райдержадміністрації  проведено рейд перевірку санітарного стану територій населених пунктів наддніпрянських сіл Чорнобаївського району.

    За підсумками рейду, позитивним можна відзначити те, що всі сільські ради провели значну роботу по наведенню благоустрою в територіальних громадах. До проведення поминальних днів були упорядковані та облагороджені всі кладовища.

    З позитивних сторін можна виділити прибирання та побілку паркових зон, в’їздів до населених пунктів. Законні сміттєзвалища знаходяться в належному стані, підгорнуті. Активні та найбільші роботи були проведені в селах  Іркліїв та Васютинці.

    Загальним недоліком для всіх громад є недостатня боротьба із стихійними сміттєзвалищами та покинутими домоволодіннями, хоча порівнюючи ситуацію, яка була в громадах два-три роки тому, проведена значна робота для вирішення цього питання.

 

За інформацією сектору  містобудування, архітектури

                                 та житлово-комунального  господарства райдержадміністрації   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь