A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Демобілізований боєць АТО знайшов роботу

Дата: 17.10.2017 09:51
Кількість переглядів: 783

Фото без опису

    Особливу увагу центр зайнятості приділяє адаптації до умов мирного життя демобілізованих учасників АТО. Тому, одним з пріоритетних завдань служби зайнятості є працевлаштування учасників антитерористичної операції. У Чорнобаївському районному центрі зайнятості спеціалісти ведуть злагоджену співпрацю з роботодавцями району щодо можливості працевлаштування цієї категорії громадян.

    За 9 місяців 2017 року працевлаштовано 26 безробітних демобілізованих учасників АТО, з них 4 особи після професійного навчання.

    За допомогою до центру зайнятості в пошуку роботи звернувся і колишній боєць АТО Сергій Велько. У період перебування на обліку в центрі зайнятості Сергій наполегливо шукав роботу, виконував рекомендації особистого консультанта, відвідував різноманітні семінари, тренінги, де оволодів навичками самопрезентації, умінням спілкуватись з роботодавцем.

    Зусилля працівників центру зайнятості не були марними. У місцевому господарстві – СТОВ «Дніпро» з’явилося вільне робоче місце підсобного робітника. Відтепер Сергій Велько має роботу, на якій зарекомендував себе відповідальним сумлінним та порядним працівником.  В господарстві працівником задоволені. І не дивно, адже Сергій працьовита людина, яка вміє не тільки захищати Батьківщину, але й добре працювати.

           

За інформацією відділу

надання соціальних послуг


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь