A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Щодо зберігання архівного фонду органів державної реєстрації актів цивільного стану Черкаської області

Дата: 01.12.2017 09:49
Кількість переглядів: 789

    На зберіганні у відділі державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Черкаській області знаходяться книги державної реєстрації актів цивільного стану, що сформовано з других примірників актових записів цивільного стану, складених органами державної реєстрації актів цивільного стану Черкаської області, починаючи з 1941 року по 2016 рік включно.

    На зберіганні у районних, міських, районних у містах відділах державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Черкаській області знаходяться книги державної реєстрації актів цивільного стану, що сформовано з перших примірників актових записів цивільного стану, складених органами державної реєстрації актів цивільного стану Черкаської області, починаючи з 1941 року по 2017 рік включно.

    Згідно п. 1 розділу 5 Порядку умов і строків зберігання книг державної реєстрації актів цивільного стану, метричних книг у відділах державної реєстрації актів цивільного стану та їх передачі до державних архівних установ, затвердженим наказом Міністерства юстиції України 30.12.2013 № 2804 5 зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 31.12.2013 за № 2241 24773 передача книг державної реєстрації актів цивільного стану, метричних книг на постійне зберігання до Державного архіву здійснюється щороку після закінчення сімдесяти п’яти років зберігання їх у відділах державної реєстрації актів цивільного стану.

    Метричні книги за 1862 - 1924 роки та книги державної реєстрації актів цивільного стану за 1925 - 1940 роки знаходяться на зберіганні в Державному архіві Черкаської області.

    Залежно від того, до якої області на теперішній час належить населений пункт, необхідна інформація може знаходитись у Державному архіві Полтавської області за адресою: вул. Пушкіна, 18/24 (корпус № 1), м. Полтава, 36011

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь