A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Повідомлення про проведення громадських слухань з питання затвердження детального плану території земельної ділянки яка знаходиться в адміністративних межах Чорнобаївської селищної ради (за межами населеного пункту)

Дата: 27.02.2018 09:36
Кількість переглядів: 365

Фото без опису

    ТОВ «САНАЛЬЯНС» має намір побудувати на вказаній земельній ділянці сонячної електростанції, проектною потужністю 1,92 МВт, впорядкування та благоустрій території.

    Територія, яка проектується, знаходиться в адміністративних межах населеного пункту смт Чорнобай, Чорнобаївського району, Черкаської області. Відповідно до довідок з державної статистичної звітності про наявність земель та розподіл їх за власниками земель, землекористувачами, угіддями категорія земель ділянок проектування – землі сільськогосподарського призначення (пасовища) – 3,50 га. Детальний план території розробляється на ділянку, яка знаходиться в південно-східному напрямку від смт Чорнобай. Земельна ділянка, що проектується вирізняється своїм вигідним розташуванням за межами території селища, вздовж доріг та проїздів місцевого значення з твердим покриттям.

    Збір зауважень громадських організацій та окремих громадян з цього питання проводиться протягом місяця з дати подачі цього повідомлення в місцеві засоби масової інформації Чорнобаївською районною державною адміністрацією за адресою: вул. Центральна, 152, смт Чорнобай, Черкаська область, тел. 0(4739)2-22-57, 2-26-39.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь