A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Команда з Весолого Хутора "Гарячі серця" виборола друге місце на обласному фестивалі Дружин юних пожежних

Дата: 19.05.2017 09:33
Кількість переглядів: 811

    18-го травня, у Черкасах в Будинку культури імені Івана Кулика пройшов щорічний обласний фестиваль Дружин юних пожежних. Вісім команд, які представляли небайдужу, творчу молодь, зібралися в оновленому залі палацу, аби у яскравій та творчій формі розповісти про правила пожежної та техногенної безпеки, а також вшанувати традиції пожежно-рятувальної справи.

    Урочисто відкрили фестиваль Геннадій Шевченко – заступник міського голови, та В‘ячеслав Перевізник – заступник начальника Управління ДСНС. Настрій для присутніх запальним патріотичним виступом створив танцювальний колектив «ІРБІС».

    Виступаючи перед присутніми Геннадій Юрійович підкреслив, що завдяки молоді яка завзято та натхненно шукає свій шлях у доросле життя, він з оптимізмом дивиться у майбутнє Країни.

    У свою чергу заступник начальника Управління В‘ячеслав Перевізник зазначив, що вражений цьогорічною кількістю учасників Фестивалю, адже, загалом географія заходу вперше за свою історію охопила більше 200 шкіл, а участь у його заходах взяли понад 1500 дітей.

    - «Цього року у обласному фестивалі взяли участь понад 50 дітей з Жашківського, Шполянського, Кам‘янського, Драбівського, Чорнобаївського, Канівського, Черкаського районів та обласного центру. Усі вони – учасники та переможці шкільних, районних етапів, які пройшли в області впродовж квітня місяця», - підкреслив В‘ячеслав Миколайович.

    Щирий вокал, театральні постанови з пожежним колоритом, жарти та запальні хореографічні постановки, які вщент заполонили цього дня глядацьку залу Будинку культури - усе це викликало значний відгук та захоплення серед глядачів Фестивалю.

    Як відмітили представники журі, кожна з команд змогла не лише яскраво представити свою програму у трьох конкурсах, а й залишити по собі незабутнє враження.

    Їхні виступи від першої миті появи команд на сцені і до останнього музичного звуку не відпускали увагу глядачів, доводячи, що про серйозні речі пов’язані із правилами пожежної та техногенної безпеки можна розповідати дотепно, яскраво, емоційно, привабливо, творчо і водночас захоплююче та зрозуміло.

    Підтримати дітей та подарувати свою творчість присутнім приєднались і чисельні творчі колективи Будинку культури, які на завершення Фестивалю влаштували для учасників та глядачів неймовірний концерт-подарунок.

    Свято закінчилось спільним фотографуванням організаторів та учасників заходу на гостинній сцені будинку Культури імені Івана Кулика.

    Фестиваль "Дружин юних пожежних" об’єднав дітей, які розуміють свою відповідальність за майбутнє країни. Їх долі тепер нерозривно пов’язані між собою не лише знаннями правил безпечної поведінки, воно сповнене повагою до тих, хто обрав сенсом свого життя порятунок та захист інших від різноманітних надзвичайних подій. Завдяки таким заходам у їхні долі вплелася надія на кращий новий день, на безпечне майбутнє, на те, що, засвоївши уроки безпеки, ми більше ніколи не будемо байдужими одне до одного. Бо у нашому житті був Фестиваль дружин юних пожежних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь