A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Автостанція в Чорнобаї таки працюватиме, хоч і без продажу квитків

Дата: 03.07.2018 09:31
Кількість переглядів: 1864

Фото без опису

    На території колишнього готелю у селищі Чорнобай, де розміщувалася автостанція, будуть працювати консьєржі, які надаватимуть інформацію щодо руху автобусів та слідкуватимуть за чистотою у фойє готелю та на прилеглій території.

    Таке компромісне рішення було прийнято селищною радою Чорнобаю після закриття керівництвом ПРАТ "ЧЕРКАСИ ОПАС" Чорнобаївської  автобусної станції.

    Питання поновлення роботи автостанції розглядалося на засіданні громадської ради при Чорнобаївській райдеражміністрації. Відділ економіки РДА після вивчення роботи автостанцій районів області запропонував Чорнобаївській селищній раді створити автостанцію за зразком комунального підприємства «Авто-Ріка» у Каневі, яке створене при міській раді. Водночас голова РДА Сергій Джоболда порадив до вирішення питання із комунальним підприємством виділити кошти на утримання консьєржів, які б надавали інформацію щодо руху автобусів уже сьогодні. 

    Оскільки відкриття автостанції потребує приведення споруди у відповідність  до державних будівельних норм, що займе тривалий час, рішенням  селищної ради від 22.06.2018 № 30-9/VII «Про внесення змін до рішення селищної ради від 20.12.2017 №26-17/VII «Про селищний бюджет на 2018 рік» виділено кошти на утримання 2-х консьєржок,  які будуть надавати довідкову інформацію по розкладу руху автобусів та слідкувати за благоустроєм приміщення та прилеглої території. Пасажири зможуть чекати автобус де й раніше, квитки можна буде придбати у водія автобуса.

    26 червня було проведено засідання виконавчого комітету селищної ради, на якому було прийнято рішення № 46 "Про роботу КП «Чорнобай-ринок» щодо надання послуг населенню", згідно з яким директор КП «Чорнобай-ринок» Цимбал Г.Г. має забезпечити належну експлуатацію, обслуговування, режим роботи приміщення колишнього готелю «Райдуга», санітарний стан прилеглої території, стоянки та місць загального користування, а також інформування жителів селища та району щодо графіку руху рейсових автобусів. В ході роботи члени виконкому також вирішили рекомендувати Чорнобаївській селищній раді подати клопотання до Чорнобаївської районної ради про співфінансування оплати інформаційно-організаційних послуг з автобусних перевезень для жителів району, що будуть надаватися КП «Чорнобай-ринок».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь