A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Танцювальний колектив «Фієста» зустрів 15-річчя феєричним концертом

Дата: 10.04.2017 14:26
Кількість переглядів: 939

Фото без опису

Фото без опису

    7 квітня відомий на Чорнобаївщині та далеко за її межами танцювальний колектив «Фієста», який з 2007 року носить почесне звання зразкового танцювального колективу району, а з 2016 року – звання народного та радує глядачів результатами своєї праці та яскравим акторським талантом юних артистів, відзначив 15-річчя від дня створення.

    У репертуарі  колективу  понад 25 танцювальних номерів різного жанру.  За останні 5 років  народний танцювальний колектив «Фієста» був переможцем та призером  Міжнародних фестивалів:  «Калейдоскоп  талантів»  (Польща, 2015), «24 carats of  art» (2014); Всеукраїнських фестивалів  «Фуєте» (2013), «Зустрічі над хвилями Дніпра» (2014), «Золота антилопа» (2015), «Різдвяні зоряні мости» (2015), «Тріумф - fect» ( 2016);  обласних конкурсів «Штурм» (2013), «Грайлива веселка» та «Мистецький дивокрай Черкащини» (2012, 2013, 2014, 2015, 2016) та «Скарбничка майбуття» (2012, 2013, 2014, 2015, 2016).

    На чолі колективу – життєрадісна, креативна і талановита Лариса Тріандафіліді, яка впевнено веде свій колектив до зіркових висот.

Фото без опису

    Привітати з річницею танцювальний колектив завітала заступник голови районної державної адміністрації Валентина Стилик. У своєму виступі вона зазначила,  що завдяки високому творчому потенціалу кожного учасника колектив «Фієста» успішно представляє  Чорнобаївщину  та Черкаську  область на  різноманітних   конкурсах   та   фестивалях, щорічно   підтверджує свою високу виконавську майстерність новими здобутками.

    – Секрет його досягнення та творчих успіхів полягає у систематичній і серйозній навчальній роботі, а виступи  виділяються серед інших колективів – художньою довершеністю кожного танцю, барвистою палітрою костюмів та багатством музичного супроводу – ось складові частини їх успіху, – зазначила Валентина Борисівна  та побажала керівнику й колективу «Фієста» задоволення від  праці та гучних перемог.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    Також зі словами вітань зі сцени звернулися до учасників народного колективу представник народного депутата Верховної Ради України Володимира Зубика – Лариса Малкова, представник депутата обласної ради Романа Буданцева, селищний голова Алла Мірошниченко та вручили колективу цінні подарунки.

Фото без опису

Фото без опису

    У програмі свята були неймовірні постановки хореографічного мистецтва маленьких й талановитих вихованців, а нагородою для них були бурхливі овації та оплески вдячних глядачів.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь