A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На Чорнобаївщині відбулась серпнева конференція працівників освіти

Дата: 31.08.2018 09:23
Кількість переглядів: 1347

Фото без опису

Фото без опису

    30 серпня 2018 року в актовій залі Чорнобаївської загальноосвітньої школи №2 відбулася традиційна серпнева конференція педагогічних працівників району, присвячена впровадженню Нової Української школи та визначенню стратегічних напрямів розвитку системи освіти в 2018/2019 навчальному році.

    Цього року вона мала головні акценти для керівників шкіл та педагогів, які розпочинатимуть освітню реформу. На зібранні йшлося про нові можливості та виклики в галузі освіти.   

    Серпневій конференції працівників освіти Чорнобаївщини з теми: «Реалізація пріоритетних напрямів розвитку освіти Чорнобаївщини та готовність до впровадження концептуальних засад Нової української школи » передували засідання  педагогічних студій та педагогічна виставка: «Творчий педагог – творчий  учень».

    У заході взяли участь перший заступник  голови Чорнобаївської районної державної адміністрацій Валентина Борисівна Стилик, керівник секретаріату районної ради Лариса Олександрівна Дражнікова, голова районної ради Профспілки працівників освіти і науки України Раїса Іванівна Панаско, керівники закладів освіти, заступники директорів з виховної роботи, голови профспілок працівників освіти і науки, керівники районних та шкільних методичних об’єднань, педагогічні працівники.

Фото без опису

    Напередодні Дня знань Валентина Борисівна Стилик подякувала всім, хто навчає і виховує нове українське покоління за сумлінну працю, керівникам господарств, педагогічних працівникам та батькам за підготовку закладів освіти до нового навчального року, за створення належного освітнього середовища для першокласників.

Фото без опису

    Начальник відділу освіти Раїса Василівна Піддубна обгрунтувала досягнення та результати освітньої галузі за минулий 2017-2018 навчальний рік та окреслила завдання на шляху створення Нової української школи в новому 2018-2019 навчальному році.

     В обговоренні взяли участь голова районної ради Профспілки працівників освіти  Раїса Іванівна Панаско, директор Жовнинського НВК Наталія  Миколаївна Шидлаускас,  методист РМК Алла Миколаївна Гуназа.

    На  педагогічних студіях під час панельних дискусій педагоги, визначили пріоритетні завдання в реалізації концептуальних засад Нової української школи, реалізації Державних стандартів освіти.

    Педагоги, які пройшли онлайн-сертифікацію по НУШ, а саме: заступники директорів з навчально-виховної роботи та вчителі іноземної мови, фізичної культури, музичного і образотворчого мистецтва отримали сертифікати на здійснення освітньої діяльності у 1 класі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    26 педагогічним працівникам району  вручено Дипломи управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації, Почесні грамоти Чорнобаївської районної державної адміністрації та районної ради та Дипломи Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників за перемоги в ХХІІІ обласній виставці педагогічних технологій «Інноваційний пошук освітян Черкащини – 2018».

    Новий начальний рік буде складним, напруженим, але водночас цікавим і багатим на нововведення.   

    Мелодія першого дзвоника розпочне успішний старт Нової української школи.

 

За інформацією відділу освіти

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь