A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини райдержадміністрації

Дата: 25.05.2018 09:22
Кількість переглядів: 705

    З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей сьогодні, 24 травня відбулося засідання комісії районної державної адміністрації з питань захисту прав дитини під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик.

    Підготовлені матеріали детально вивчені працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, надані всі необхідні документи для їх розгляду, заслухані заявники, відповідачі та запрошені.

    На порядок денний засідання виносилися питання, які стосувалися надання дозволу органу опіки та піклування на дарування житлового будинку, невиконання батьківських обов’язків щодо малолітньої дитини, а також доцільності встановлення опіки та призначення опікуна над дітьми позбавлених батьківського піклування.

    По першому питанню щодо надання дозволу органу опіки та піклування громадянці на дарування житлового будинку, в якій зареєстрована малолітня дитина, комісія з питань захисту прав дитини вирішила надати дозвіл органу опіки та піклування на дарування будинку.

    Розглянувши друге питання щодо надання дозволу органу опіки та піклування громадянину на дарування ½ житлового будинку, в якій зареєстрована малолітня дитина, комісія вирішила за доцільне надати дозвіл органу опіки та піклування батькові на дарування частини житлового будинку, а матері надано дозвіл на прийняття в дар на ім’я малолітньої доньки ½ частини будинку. Після здійснення даного правочину малолітня дитина буде забезпечена житлом, оскільки і надалі залишиться проживати в даному будинку зі своїм батьком.

    Щодо невиконання батьківських обов’язків громадянином та доцільності надання висновку органу опіки та піклування щодо позбавлення батька батьківських прав комісія вирішила заслухати дане питання на наступному засіданні комісії.

    Розглянувши четверте питання щодо доцільності встановлення опіки та призначення опікуна над дітьми, позбавленими батьківського піклування, розглянувши заяву та документи, подані громадянкою про призначення її опікуном над дітьми, комісія райдержадміністрації з питань захисту прав дитини вирішила підготувати рішення органу опіки і піклування про призначення опікуном громадянку.

    Підсумувавши кожне питання, членами комісії прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

 

 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь