A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

ОГОЛОШЕННЯ! Щодо проведення кущового семінару для підприємців

Дата: 29.03.2019 09:21
Кількість переглядів: 531

Фото без опису

     У рамках впровадження Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2017 – 2020 роки та Програми її реалізації Департаментом регіонального розвитку обласної державної адміністрації спільно з Черкаською міською профспілковою організацією Черкаської обласної профспілки „Солідарність“ 4 квітня 2019 року об 11.00, у залі засідань Золотоніської районної ради за адресою: м. Золотоноша, вул. Садовий Проїзд, 5 (2 поверх) заплановано проведення кущового семінару для підприємців із Золотоніського, Канівського, Драбівського та Чорнобаївського районів щодо актуальних питань ведення бізнесу, зокрема скасування мораторію на перевірки, роз’яснення змін законодавства у сфері охорони праці, податків, а також інструментів для розвитку бізнесу.

   Семінар проведуть: Ракова Ольга, голова Черкаської міської профспілкової організації Черкаської обласної профспілки „Солідарність“;  фахівці Управління Держпраці у Черкаській області, Головного Управління Держпродспоживслужби в Черкаській області та Департаменту регіонального розвитку обласної державної адміністрації.

    Детальнішу інформацію про захід можна отримати у фахівців Департаменту регіонального розвитку обласної державної адміністрації за тел.: (0472) 37 70 02.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь