A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Он-лайн будинок юстиції - це крок на зустріч громадянському суспільству

Дата: 28.04.2017 09:19
Кількість переглядів: 781

Фото без опису

    Адміністративні послуги через Інтернет уже є звичними для багатьох країн світу. Це сучасно, зручно, швидко. Для України запровадження он-лайн сервісів - це реальний крок для зручності громадян, які звертаються за адміністративними послугами.

    Створення «Он-лайн будинку юстиції» - перш за все, ініціатива спрямована на те, щоб забезпечити громадян сучасними і зручними послугами, які вони зможуть отримати в мережі Інтернет.

    Запрошуємо громадян записатися до відділів державної реєстрації актів цивільного стану Черкаської області на прийом щодо отримання повторних документів про державну реєстрацію актів цивільного стану.

    Для цього достатньо зайти на сайт сервісу http://online.miniust.gov.ua обрати в меню розділ -«Повторна видача документів», подати відповідну заяву для отримання: повторних свідоцтв про народження, шлюб, розірвання шлюбу, смерть, зміну імені та витягів про народження, смерть, зміну імені, розірвання шлюбу, встановлення батьківства, внесення змін, шлюб, усиновлення.

    Крім того, Ви можете записатись на прийом до відділу ДРАЦС у зручний для Вас час, задати питання в онлайн режимі, подати заяви на реєстрацію актів цивільного стану, скориставшись послугою в меню «Інформація з реєстру» розділу «Акти цивільного стану» на порталі «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь