A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На обласних фінальних змаганнях «Патріотична Черкащина» команда Великобурімської загальноосвітньої школи зайняла друге місце

Дата: 11.05.2018 09:17
Кількість переглядів: 871

Фото без опису

    8 травня в м. Черкаси відбулися обласні фінальні змагання «Патріотична Черкащина» серед допризовної молоді в рамках патріотично-освітницького фестивалю «Народ героїв».

    Проведення таких змагань сприяє удосконаленню фізичної підготовленості допризовної молоді, формує здоровий спосіб життя, підвищує престиж військової служби.

    Чорнобаївський район представляла команда Великобурімської загальноосвітньої школи. Загалом змагатися за головний кубок «Патріотична Черкащина» прибули учасники з 43-х навчальних закладів Черкаської області та м. Черкаси.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    Програма змагань Спартакіади включала в себе такі види: біг 1000 м, метання гранати Ф-1 на дальність, біг 60 м, жим гирі 16 кг (за 1хв), відтискання від підлоги за 1хв та перетягування канату. Переможці визначались в кожному виді змагань, як в особистому так і в командному заліку.

Фото без опису

    Здобутки команди Чорнобаївського району стали такими: ІІІ загальнокомандне місце у жимі гирі 16 кг, ІІ загальнокомандне місце у бігові на 60 метрів та І загальнокомандне місце, здолавши в напруженій та емоційній боротьбі на своєму шляху всі команди, з перетягування канату. Всі ці результати дали змогу команді за підсумками всієї Спартакіади зайняти друге загальнокомандне місце, поступившись команді з м. Умань. Команда за зайняті призові місця з кожного виду змагань програми була нагороджена медалями та дипломами відповідних ступенів, а Скачко Ярослав був другим в бігові на 60 метрів.

    Склад команди Великобурімської ЗОШ: Євгеній Слободян (капітан), Олег Бондар, Євгеній Волошин, Ярослав Скачко, Олексій Лотоцький, Богдан Дорожко,  Олег Уманець, Євгеній Сидорук.

Фото без опису

    Спортсменів до змагань підготували вчителі Великобурімської загальноосвітньої школи – Володимир Карасенко та Валерій Бреус.

    Зичимо юним спортсменам подальших здобутків та перемог у змаганнях.     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь