A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено апаратну нараду райдержадміністрації

Дата: 30.01.2017 09:16
Кількість переглядів: 1047

    30 січня голова райдержадміністрації провів чергову апаратну нараду. На розгляд виносилося 3 основні питання: 

1. Про роботу Чорнобаївського районного центру зайнятості в 2016 році.

2. Про роботу архівного сектору райдержадміністрації та трудового архіву Чорнобаївського району в 2016 році.

3. Про організацію харчування дітей  в дошкільних та загальноосвітніх  навчальних закладах району в 2016-2017 навчальному році.

    По першому питанню інформував присутніх директор районного центру зайнятості Сергій Пасічник. – Станом на 01.01.2016 року на обліку перебувало 863 особи. Протягом року до служби зайнятості звернулося 1141 особа, всього послугами служби зайнятості скористалося 2004 особи, з них молодь у віці до 35 років 32,2%, жінки - 39,6%, працівники сільського господарства - 82%. На початку 2017 року на обліку перебувало 753 особи, - зауважив Сергій Іванович.

    – З початку 2016 року актуальними були 1230 вакансій. Професійне навчання за направленням центру пройшов 261 безробітний. Тимчасову зайнятість шляхом залучення до громадських та інших робіт тимчасового характеру забезпечено 433 особам. З числа демобілізованих військовослужбовців послугами центру зайнятості скористалися 155 осіб, допомогу по безробіттю призначено 150 особам даної категорії, 27 осіб працевлаштовано, 5 осіб проходили навчання. 1957 осіб отримали допомогу по безробіттю. З травня 2014 по грудень 2016 року до центру звернулося 53 внутрішньо переміщених осіб, працевлаштовано 14, на обліку перебуває 2 особи.

    По другому питанню доповіли завідувач архівного сектору райдержадміністрації Надія Мозгова та завідувач трудового архіву Чорнобаївського району Лариса Ілляшенко.

    –  Згідно актів приймання-передавання на зберігання в трудовий архів Чорнобаївського району станом на 30.12.2016 року прийнято 8896 справ. Кількість одиниць зберігання станом на 30.01.2017 рік – 8903 справи. Управлінням Пенсійного Фонду України в Чорнобаївському районі станом на 30.12.2016 року проведено 870 зустрічних перевірок, щодо підтвердження правильності даних поданих у виконаних довідках до Пенсійного Фонду Трудовим архівом Чорнобаївського району, - повідомила Лариса Йосипівна.

    – На 30.01.2017 року надійшло 76 заяв на видачу довідок про заробітну плату, трудовий стаж працюючих в господарствах.

    На 30.01.2017 року Управлінням Пенсійного Фонду України в Чорнобаївському районі надано 4 запити на видачу довідок про заробіток та про підтвердження робочого стажу працюючих в господарствах та здіснено 3 перевірки достовірності видачі довідок.

    В свою чергу Надія Мозгова зазначила, що в архівних підрозділах району зберігається 23798 справ постійного зберігання та 22155 справ з кадрових питань (особового складу). В архівному секторі райдержадміністрації зберігається 19606 одиниць зберігання по 150 фондах. В тому числі протягом 2016 р. надійшли документи 1 нового фонду (виборча документація) — 317 од. зб. і 334 од. зб. від установ і організацій району. Це документи, видані після 1980 року. Старіші документи передані на постійне зберігання до Державного архіву Черкаської області.

    В ході кількості програм перевірок, направлення на перевірки, актів перевірок достовірності видачі довідок Управлінням пенсійного фонду України розбіжностей не виявлено.

    Про організацію харчування дітей  в дошкільних та загальноосвітніх  навчальних закладах району в 2016-2017 навчальному році повідомила начальник відділу освіти райдержадміністрації Раїса Піддубна. – Відділом освіти проводилася та проводиться відповідна робота щодо дотримання нормативно-правових документів  та вимог чинного санітарного законодавства з організації харчування у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах.

    26 жовтня 2016 року проведений семінар медичних сестер навчальних закладів, де були розглянуті питання дотримання санітарного законодавства та стан організації харчування у навчальних закладах. Дане питання обговорювалося на нарадах директорів та завідувачів дошкільними навчальними закладами у жовтні-листопаді 2016року, – зазначила Раїса Василівна.

    – У листопаді-грудні 2016 року комісією відділу освіти за участю провідного фахівця відділу держнагляду за дотриманням санітарного законодавства ДПСС проведено перевірку дотримання вимог утримання харчоблоків, ведення документації у загальноосвітніх закладах району.

    Працівники харчоблоків згідно графіка двічі на рік у травні та листопаді пройшли поглиблений медичний огляд та санітарний мінімум.

    На апаратній нараді було розглянуто ряд організаційних питань, а саме: про стан  виконання бюджетів у січня 2017 року та заходи щодо посилення фінансово-бюджетної   дисципліни; про стан  функціонування медичних та    загальноосвітніх закладів району; про стан епідемічної ситуації з захворюванням населення району на грип; про стан протипожежної безпеки в районі.

    За результатами апаратної наради було підготовлено протокольні доручення, спрямовані на вирішення піднятих питань.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь