A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено день відкритих дверей Чорнобаївського районного центру зайнятості для безробітних

Дата: 12.09.2017 09:09
Кількість переглядів: 737

Фото без опису

    З метою надання інформації щодо можливостей служби зайнятості в наданні допомоги по професійному самовизначенню, навчанню, працевлаштуванню, отримання інформації про світ професій, інформування про зміни у пенсійному законодавстві 2017 року та основні проблеми з якими стикаються громадяни при оформлені пенсії, про легалізацію зайнятості та виплату заробітної плати 8 вересня 2017 року проведено День відкритих дверей центру зайнятості. На заході були присутні 13 безробітних осіб, яких цікавила дана інформація.

    Безробітних ознайомлено з новими послугами служби зайнятості, а саме – новим сервісом "Електронна черга реєстрації безробітних". Відтепер користувачі сайту можуть дистанційно, а саме через рубрику "Електронні послуги", записатися на прийом до спеціаліста будь-якого центру зайнятості, обравши мету, дату та годину візиту. Таким чином, особа може зарезервувати час на прийом до фахівця, з метою працевлаштування або отримання консультації з тимчасової зайнятості, вибору фаху, професійного навчання чи з юридичних питань.

   На захід була запрошена начальник Чорнобаївського відділення обслуговування громадян Золотоніського об’єднаного управління пенсійного фонду України в Черкаській області Наталія Грицай. Вона  проінформувала присутніх про показники від яких залежить розмір пенсії, звернула особливу увагу на питання легального працевлаштування, негативні наслідки отримання заробітної плати “в конвертах” та їх вплив на розмір майбутньої пенсії. Наголосила, що роботодавці зобов‘язані офіційно оформлювати трудові відносини з найманими працівниками та несуть відповідальність за неофіційне працевлаштування громадян.

    Під час спілкування учасники отримали кваліфіковані роз’яснення на безліч різноманітних запитань.       

 

 

За інформацією відділу надання соціальних

послуг Чорнобаївського РЦЗ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь