A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Черкаська область презентувала туристичні здобутки на ювілейній Міжнародній виставці UITT

Дата: 02.04.2019 09:09
Кількість переглядів: 510

Черкаська область презентувала туристичні здобутки на ювілейній Міжнародній виставці UITTЧеркаська область презентувала туристичні здобутки на ювілейній Міжнародній виставці UITT

Сучасне й минуле, історія та яскраве ЗАРАЗ – Черкаську область представили на найбільшому туристичному заході країни. 25-та ювілейна Міжнародна туристична виставка UITT – «Україна – подорожі та туризм» 27-29 березня стала майданчиком для понад 30 міст та регіонів України та 300-та туристичних національних і регіональних компаній, асоціацій, готелів та представництв з 22 країн світу, інформують у Департаменті регіонального розвитку ОДА.


Відповідно до концепції стенд області Discover Cherkasy Region NOW демонстрував розмаїття культур, локацій та об’єктів. Черкащина – для всіх. Цей меседж обласної туристичної делегації особливо вдало підкреслювали справжня повітряна куля від фестивалю повітряних куль «Монгольфєрія», демонстрація сучасних дизайнерських суконь з елементами етно від TELIZHENKO fashion house та Богданом Хмельницьким, який ходив на ходулях й демонстрував справжнє фаєр-шоу зі зброєю.

Туристична делегація від Черкащини об’єднала представників влади та бізнесу. Зокрема, область представляли Департамент регіонального розвитку Черкаської облдержадміністрації, Департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради, ГО «Туристичний рух Чигиринщини», Державний історико-культурний заповідник «Трипільська культура», Уманська міська рада, туристичний кластер «Західна Черкащина» та ГС «Асоціація гостинності Черкащини». Саме така спільна співпраця зробила стенд Черкаської області дуже популярним, особливо у іноземців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь