A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Виконання бюджетів двох місяців та перспективи надходження податків за квартал

Дата: 25.03.2019 09:08
Кількість переглядів: 467

        Фото без опису

    За січень – лютий п.р. від Черкаської області до бюджетів всіх рівнів надійшло майже 2 млрд. грн. податків, зборів, платежів. З них 343 млн. гривень – додаткові надходження.

        Збір до державного бюджету України становить за звітні два місяці 839 млн.грн.

        На розвиток місцевих громад бюджети Черкаської області отримали 1,067 млрд.грн. податків. Поставлені міськими та районними радами завдання  перевиконано, додатково надійшло 55,2 млн.грн. У порівнянні з минулим роком надходження більші на 170,5 млн. гривень.

        У кошик пенсійного фонду спрямовано за два місяці 794 млн.грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Додаткові надходження за рік становлять 147 млн. гривень.

        За перший квартал очікується збір до державного бюджету у сумі понад 1,3 млрд. грн. податків, до місцевих надійде 1,5 млрд.грн. Надходження єдиного внеску також перевищать мільярд гривень.

        Головне управління ДФС у Черкаській області дякує платникам за сумлінне виконання зобов’язань, що є свідченням патріотизму і вкладом у розвиток нашої країни та області.

       Загалом в Україні у січні – лютому 2019 року надходження (збір) до загального фонду державного бюджету по платежах, що контролюються ДФС, склали 129,8 млрд.грн. Це на 9,4 млрд грн, або на 7,8 відс. перевищує відповідний показник січня – лютого 2018 року. До місцевих бюджетів надійшло 40,4 млрд. грн. платежів, що на 22,6 відс., або на 7,5 млрд. грн більше, ніж торік за два місяці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь