A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Шановні поліцейські, ветерани органів внутрішніх справ!

Дата: 04.07.2018 08:45
Кількість переглядів: 594

    Ви пов’язали своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити суспільству шляхом забезпечення охорони правопорядку.

    Останніми роками завдяки Вашій роботі на Чорнобаївщині знизилася кількість тяжких злочинів. Багато зроблено по викоріненню такого суспільного зла, як наркоманія. Ви підставляли нам плече під час таких злочинних явищ, як рейдерські захоплення агропідприємств. Ставали поруч із нами у подоланні наслідків стихійного лиха та ніколи не лишалися осторонь інших проблем. Поступово і впевнено, не словом, а ділом Ви втілюєте основний принцип діяльності правоохоронного органу – служити та захищати.

    У цей день вітаю всіх, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону – справою всього життя. Адже честь і гідність, бажання працювати і змінювати країну на краще – це ті основні якості, які повинен мати працівник нової поліції. Ми впевнені, що ваші ряди будуть все більше поповнюватися молодими, досвідченими і самовідданими людьми, які вирішили присвятити своє життя справі справедливості, совісті та честі.

    Особлива вдячність ветеранам органів внутрішніх справ, які сьогодні передають свій безцінний досвід молодим. Низько вклоняюсь матерям, дружинам тих, хто оберігає спокій наших громадян.

    Щиро зичу Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, мирного неба, благополуччя та злагоди. Хай у Ваших оселях завжди панує добробут і сімейний затишок.

 

Довідково:

Згідно з Указом Президента України № 97/2018 від 4 квітня 2018 року "Про внесення зміни до Указу Президента України від 9 грудня 2015 року № 693", тепер День Національної поліції України відзначається щорічно 4 липня.

 

Із повагою -

голова райдержадміністрації

С.М.Джоболда

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь