A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Інформаційно – роз’яснювальні заходи для платників на 21 – 27 березня

Дата: 25.03.2019 09:04
Кількість переглядів: 459

Фото без опису

Рекомендуємо черкащанам долучитися до заходів, які відбудуться у березні у прес-центрі газети «Нова Доба» і дізнатися вичерпну інформацію про важливість своєчасної сплати ЄСВ, перебіг деклараційної кампанії, необхідність постановки на податковий облік самозайнятими особами, зокрема адвокатами, про особливості продажу алкогольних напоїв та проведення касових операцій у 2019 році, а також про роботу ДФС спільну з іншими контролюючими органами.

 

 

21 березня відбудуться два заходи за участі ДФС. Об 11-00 год. черговий інформаційно – роз’яснювальний захід – спеціальна гаряча лінія «Що треба знати про справляння ЄСВ».  Питання для висвітлення приймаються на адресу ДФС ck.zmi@sfs.gov.ua та адресу «Нової Доби» gazeta@novadoba.com.ua Нагадуємо, єдиний внесок підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника.  Обов'язки платників єдиного внеску виникають у ФОП з дня їх державної реєстрації та припиняються після державної реєстрації закриття (припинення) ФОП. При цьому сплата внеску проводиться за місяць, у якому відбулася така реєстрація/припинення. За несплату, несвоєчасну сплату єдиного внеску передбачено застосування штрафних санкцій, пені та адміністративна відповідальність. Розстрочення та відстрочення заборгованості зі сплати ЄСВ не передбачено. Заборгованість не підлягає списанню. Особа, яка має борг з ЄСВ, обмежена у доступі до соціальних гарантій, позбавляється відпустки, лікарняного, страхування від нещасного випадку на виробництві та професійних захворювань, допомоги у разі втрати роботи, субсидій, пенсії. Підприємці, які протягом року або двох років не сплачували ЄСВ за себе, зараз сплатять у рази більше – разом із штрафом та пенею. Оскільки «Вимога про сплату боргу (недоїмки)»  містить виключно суму боргу з ЄСВ, розмір штрафу та пені можна дізнатися лише після сплати боргу. Особа, яка змінила адресу проживання і не повідомила ДФС, позбавляє себе права на адміністративне оскарження вимоги про сплату боргу.

О 12-00 год. 21 березня відбудеться відео тренінг: «Податковий облік самозайнятих осіб».

 

22 березня об 11-00 год. розпочнеться інформаційно – роз’яснювальний захід головного управління ДФС у Черкаській області «Навіщо декларувати доходи». Захід відбудеться за участі заступника голови Громадської ради при головному управлінні ДФС у Черкаській області, члена регіональної ради підприємців Черкаської області Ольги Ракової та регіонального представника редакції газети «Все про бухгалтерський облік» Наталії Романової.

27 березня  за участі керівництва та профільних фахівців головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області та головного управління ДФС у Черкаській області розпочнеться інформаційно – роз’яснювальний захід «Як реалізувати право на пільгу». Початок: 11-00 год. Питання для висвітлення приймаються на адресу ДФС ck.zmi@sfs.gov.ua та адресу «Нової Доби» gazeta@novadoba.com.ua

 

На 12-00 год. 27 березня заплановано проведення відео тренінгів для підприємців «Як правильно продавати алкогольні напої» та «Розрахункові і касові операції – 2019».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь