A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Рятувальники провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

Дата: 15.11.2017 08:59
Кількість переглядів: 750

Фото без опису

    У питаннях безпеки не існує неважливих форм та методів отримання та поглиблення знань. Керуючись таким переконанням, педагогічні працівники Чорнобаївської гімназії спільно з рятувальниками провели акцію "Запобігти. Врятувати. Допомогти". Проведення акції  вже стало доброю традицією, а її основною метою є пропаганда серед населення нелегкої та благородної професії рятувальника.

    Учні гімназії мали змогу взяли участь в організаційно-діловій грі «Проведення евакуації при виникненні пожежі у приміщенні їдальні». За сценарієм, після отримання сигналу «Увага всім!» вихователі організовано евакуювали дітей з приміщення.

Фото без опису

    У подальшому співробітники ДСНС розповіли дітям про правила поведінки у випадку пожежі, можливі причини її виникнення, нагадали правила безпечної поведінки в осінньо-зимовий період та у разі виявлення вибухонебезпечних предметів. Учні брали активну участь у бесіді, ставили запитання щодо засобів запобігання пожежі, про правила поведінки у разі її виникнення та надання першої медичної допомоги. Рятувальники докладно розповіли про технічні характеристики сучасної пожежної техніки, спеціального обладнання, яке входить в комплектацію автомобіля та продемонстрували   сучасне  рятувальне спорядження при розрізанні металевих конструкцій та ін. У цікавій, захоплюючій формі вогнеборці розповіли дітлахам, як діють пожежно-рятувальні розрахунки у випадку отримання сигналу «Тривога», а також про те, як від їх швидких та злагоджених дій залежить життя людей.

Фото без опису

    Надзвичайники сподіваються, що в подальшому такі заходи із засвоєнням правил безпеки допоможуть дітям уникнути надзвичайних подій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь