A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Про додатковий відбір конкурсу «Яскраві діти України»

Дата: 26.01.2018 08:57
Кількість переглядів: 1156

    Громадською організацією «Яскраві діти України» було придбано ексклюзивні права на проведення конкурсу «SANREMOJUNIOR» в Україні.

    Відповідно до умов ліцензійної угоди офіційний представник SANREMOJUNIOR надає ГО «Яскраві діти України» право на організацію відбіркових змагань та фінального конкурсу на національному рівні в Україні.

    У рамках міжнародного фестивалю «SANREMOJUNÏOR - УКРАЇНА» проходять обласні конкурси дитячої творчості «Яскраві діти України». У зв’язку із щільним графіком їх проведення та високими вимогами до організації гала-концертів для дітей з Одеської, Дніпропетровської, Миколаївської, Кіровоградської, Житомирської, Вінницької, Херсонської, Івано-Франківської, Тернопільської, Закарпатської, Львівської, Черкаської та Чернівецької областей запропоновано спрощену процедуру відбору свого представника для участі в національному фіналі конкурсу.

    Зокрема, з цією метою 13 лютого 2018 року в місті Києві відбудеться додатковий відбір конкурсу «Яскраві діти України».

    Абсолютний переможець національних відбіркових змагань в Україні в рамках конкурсу «SANREMOJUNIOR» отримує право взяти участь у світовому фіналі конкурсу «SANREMOJUNIOR» в Сан-Ремо.

    Метою конкурсу є національно-патріотичне виховання, популяризація української народної та естрадної пісні, виявлення юних талановитих виконавців та виховання у молоді художнього смаку та поваги до мистецтва.

    Виступи конкурсантів оцінюватиме компетентне журі, у складі якого Народний артист України, український поет, автор сотень пісень Юрій Рибчинський, Народний артист України, співак і композитор Тарас Петриненко, та Інші провідні виконавці та музичні діячі.

    Положення про додатковий відбір на конкурс дитячої творчості "Яскраві діти України" 13 лютого 2018 року можна завантажити за посиланням https://goo.gl/rnoXTS.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь