A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

4 грудня очільник району Сергій Джоболда провів зустріч з волонтерським активом

Дата: 04.12.2017 17:55
Кількість переглядів: 1357

   Фото без опису

  За чашкою чаю,  в дружній атмосфері  учасники «круглого столу» обговорили актуальні питання налагодження співпраці та подальшої підтримки волонтерського руху,  переглянули світлини з історії діяльності волонтерів та згадали про діяльність кожної громадської організації.

   - Сьогодні, як ніколи глибоко і гостро, наша країна і наші земляки відчувають силу і значення волонтерських місій. На вас чекають, на вас сподіваються, вам довіряють. І це заслуговує дуже великої поваги! – звернувся  до присутніх голова райдержадміністрації та вкотре запропонував підтримку та допомогу, наголосивши на необхідності злагодженої волонтерської роботи та її значенні для наших військових.

   В процесі конструктивного діалогу учасники зустрічі поділились досвідом роботи. – Волонтерство – це поклик душі,  зазначив керівник ГО «Воїни АТО Черкащини»   Олександр Халамейдик, ми працюємо безпосередньо у взаємодії з командирами військових бригад та з людьми, які хочуть і допомагають Збройним Силам України.

   Голова ГО «Народна самооборона» Анатолій Гичка зазначив, що допомога, яку надають волонтери військовим значна, але необхідно підтримувати не тільки своїх земляків, а й надавати посильну допомогу усім військовим,  хто її потребує.

    Волонтер Юрій Кулик висловив думку, що волонтерська допомога найнеобхідніша на передовій, а голова районної партійної організації «Свобода» Павло Собко піднімав питання деяких проблем, які виникають в процесі   надання земельних ділянок учасникам АТО.

   Волонтери Лідія Сівак та Павло Собко розповіли, що 16 грудня планують поїздку в зону АТО і запропонували долучитись до організації допомоги військовим. - Якщо забезпечення продуктами харчування покращилось у порівнянні з минулим роком, то нагальною проблемою залишилась необхідність  в деяких інструментах для ремонту бліндажів, засобах гігієни та в зимових речах і взутті,- наголосила Лідія Сівак.

Фото без опису

  В свою чергу, Сергій Джоболда привітав учасників зустрічі  з Міжнародним днем волонтера,  вручив подяки від райдержадміністрації за патріотизм, небайдужість і значний особистий внесок в самовіддану і безкорисливу справу допомоги захисту незалежності України та невеличкі подарунки «дорожній набір волонтера".

  З початку проведення Антитерористичної операції на Сході України жителі Чорнобаївського району взяли активну участь у допомозі армії, показали злагоджену та сумлінну роботу, за що всім велика людська вдячність.

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь